Doomsday Astronaut a lansat un nou videoclip intitulat Groove Monkey

Doomsday Astronaut a lansat un nou videoclip intitulat Groove Monkey

Doomsday Astronaut devine un proiect tot mai prezent în peisajul progresiv metal de la noi, iar turneul trupei a fost deja extrem de bine primit, în sensul că a strâns o serie de păreri și impresii, dar și mult public în fața scenei.

O prezență activă, mereu la vedere, Doomsday Astronaut pare că este într-un continuu proces creator, de transformare, într-un soi de maraton cu ei înșiși.

După acest început de turneu răsunător, trupa tocmai a lansat un videoclip pentru piesa Groove Monkey, de pe cel mai recent album, Djent Djinn, lansat la începutul lunii octombrie.

Videoclipul este un colaj construit cu imagini filmate din concertele trupei live, de la repetiții, dar și câteva scene special regizate cu fondatorul Waqas Ahmed.

Groove Monkey te prinde și te surprinde imediat. Este o piesă care te stăpânește încă din titlu, care pare atât de cool încât poate să prindă imediat, iar ca și compoziție este de o atractivitate obsesivă. De la pasaje rock’n’roll ce se duc în accelerări de metal, până la un refren care aduce în prim plan o serie de inflexiuni absolut savuroase, există o măiestrie aici care împachetează întreg proiectul într-un brand de lux.

Cu apariții live pe scena unora dintre cele mai importante festivaluri de nișă din România, printre care Posada Rock Festival, unde au și câștigat marele premiu dedicat trupelor la debut, dar și Rock la Mureș, ASTRA Rock sau Maris Fest, Doomsday Astronaut se conturează deja ca un fenomen muzical.

Următoarele date din turneu sunt:

Anterior Sonata Arctica lansează un nou single, First in Line
Înainte Stratovarius și Sonata Arctica la Cluj-Napoca si la București: Program și reguli de acces

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu