Days Of Confusion canta la Sabotage Metal Night, cu Above Us The Waves (GR), Shesdead si Lost Society

Days Of Confusion canta la Sabotage Metal Night, cu Above Us The Waves (GR), Shesdead si Lost Society

Days of Confusion se numara printre trupele care vor canta duminica, 19 octombrie, la Sabotage Metal Night, unde sunt invitate sa cante trupele Above Us The Waves (GR), Shesdead si Lost Society. Evenimentul are loc in clubul Fabrica din Bucuresti. Detalii mai jos.

Toamna aceasta, Sabotage continua misiunea declarata de a aduce laolalta fanii nonconformisti ai muzicii alternative, fie ei rockeri, punkeri, rapperi, skateri, bikeri sau, pur si simplu, rebeli, de aceasta data in cadrul Metal Night!

Noul eveniment Sabotage, prezentat de Ciuc Premium, se va desfasura pe 19 octombrie, incepand cu ora 20:00, in Fabrica.

Dupa o vara plina de evenimente importante, precum participarea la turneul Zilele Prieteniei Bergenbier sau deschiderea concertului trupei de progressive australian, Karnivool, Days of Confusion are onoarea de face parte din line-up-ul Sabotage Metal Night ce are drept cap de afis trupa Above Us the Waves, careia i se vor alatura si alte nume autohtone precum Shesdead si Lost Society.

Biletele pentru Sabotage Metal Night costa 20 lei si pot fi achizitionate doar in seara evenimentului, de la intrarea in club, in limita disponibilitatii.

https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE
https://www.facebook.com/sabotagemusic.ro

sabotage metal night

About author

Chaos 252 posts

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

0 Comments

Nici un comentariu

Puteți fi primul care posteaza comentariu