Breathelast a semnat cu Universal Music Romania pentru materialul “Maluri”

Breathelast a semnat cu Universal Music Romania pentru materialul “Maluri”

Ca o aventura noua, Breathelast se pregatesc sa lanseze cu ajutorul Universal Music Romania noul material in limba romana “Maluri”, si printr-o suita de concerte Bucuresti – Satu Mare – Cluj va promova noul concept (videoclip + identitate grafica / merch) al acestui material compus din trei piese: Maluri (acustic + electric) si Intuneric.

Pentru a parcurge un drum demn de eforturile depuse pentru realizarea si promovarea acestui material, Breathelast a “batut palma” cu Universal Music Romania pentru productia fizica si distributia materialului discografic, ce va avea lansarea pe data de 29.10 in Bucuresti – Club Question Mark (apoi 31.10 / Satu Mare / Downtown Pub – 2 ani de Northwest Hardcore si 01.11 / Cluj / The Shelter), concerte ce vor fi sustinute alaturi de confratii de la First Division (beat down, hardcore).

Paginile de facebook ale evenimentelor:

http://smarturl.it/maluri-bucuresti

http://smarturl.it/maluri-satumare

http://smarturl.it/maluri-clujnapoca

 

Breathelast declara:

„Multumim Universal Music Romania pentru interes fata de compozitiile noi si un ajutor foarte prompt in transmiterea datelor necesare pentru definitivarea materialului discografic si nu numai! Deasemenea dorim sa multumim echipei BestMusic Digital Distro pentru inlesnirea acestui demers si pentru tot ajutorul acordat in promovarea materialelor premergatoare “Maluri”.

Das Alexandru (AD graphics / Valerinne) s-a ocupat de grafica materialului discografic si a intregii identitati vizuale pentru “Maluri”.

Materialul a fost inregistrat la Next Dog Studio sub tutela producatorului Marius Costache, responsabil pentru toate materialele Breathelast pana in prezent.

Breathelast doreste sa multumeasca foarte mult lui Miluta Flueras, al carui insight asupra imaginii, locatiei si dorinta de a porni intr-o aventura video cu „rechinii” a condus la realizarea acestui videoclip. De la idee pana la imagine si simboluri prezentate in clip, conceptul apartine lui Miluta si a fost imbratisat de catre Breathelast, pentru o viziune proaspata asupra acestui material. Clipul este format din versiunea acustica si cea electrica, petrecandu-se in curgere, de la prezentarea actorilor pana la traducerea simbolurilor si concluzia singuratatii noastre, prinsa intre “valuri” si “maluri”.

Prima vizionare a acestui clip se va face pe data de 29.10 in clubul Question Mark din capitala si castigatorii tombolei Maluri (desfasurata pe pagina facebook oficiala a trupei) vor primi videoclipul “unlisted” pe mail, cu ceva timp inainte de lansarea propriu-zisa (cu rugamintea violenta din partea formatiei de a nu divulga clipul in afara tombolei, pentru a ajuta evenimentul lansarii).

Acest material nu este un “experiment” ca sa vedem cum “merge treaba”, este o senzatie noua, care ne permite sa ne privim din alt loc si sa apreciem o intreaga alta paleta de nuante melodice si cu totul alta directie de a parcurge muzical formatia Breathelast, cu alte cuvinte, este un capitol din marea noastra sesiune de a continua / evolua ca trupa, mare in care inoata si rechini.”

 

Contact Breathelast:

www.breathelast.com

www.facebook.com/Breathelast

www.umusic.ro/breathelast

 

Contact Universal Music Romania:

office@umusic.ro

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro

Anterior Days Of Confusion canta la Sabotage Metal Night, cu Above Us The Waves (GR), Shesdead si Lost Society
Înainte Concert Diana Arvinte&Double Six in Broadway&Legendary Constanta

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu