Reverse The Moment lansează un nou single, Y.P.I.V.

Reverse The Moment lansează un nou single, Y.P.I.V.

Trupa Reverse The Moment vine cu un nou single – „Y.P.I.V.”, o piesă fresh care vine la pachet cu un videoclip făcut cu ajutorul inteligenței artificiale (AI). O combinație între sunete electronice și versuri profunde, piesa și videoclipul sunt pe cale să agite apele.

La fel ca single-ul precedent , „Paresthesia”, piesa a fost produsă,  mixată și masterizată de către Dan Niculescu (Op42)

„Y.P.I.V.” este cea mai recentă piesă lansată de Reverse The Moment. Piesa surprinde audiența cu ritmuri electronice inovatoare și versuri profunde, reprezentând o nouă etapă în evoluția creativă a trupei.

Despre Videoclip

Videoclipul „Y.P.I.V.” a fost creat cu ajutorul inteligenței artificiale, aducând o perspectivă vizuală unică și futuristă. Fiecare cadru a fost generat sau prelucrat prin tehnologii AI.

Despre Reverse The Moment

Reverse The Moment a luat naștere în anul 2016 în Oradea, Romania, aducând o abordare autentică și energică în lumea underground-ului romanesc. Cu sunete puternice și versuri incisive, trupa și-a conturat rapid identitatea, captivând ascultătorii cu exprimare sinceră și o puternică prezență scenică.

Anterior Concert Implant Pentru Refuz cu cvartet în Quantic
Înainte Concert Five Finger Death Punch și Ice Nine Kills la Romexpo

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu