Concert Five Finger Death Punch și Ice Nine Kills la Romexpo

Concert Five Finger Death Punch și Ice Nine Kills la Romexpo

Five Finger Death Punch va cânta în premieră în România pe 4 iulie 2024 la Romexpo, în Pavilionul Central, unde vom sărbători 20 ani de METALHEAD în Romania. Invitați sunt americanii de la Ice Nine Kills.

Five Finger Death Punch vine din Nevada, Statele Unite, s-a format în 2005 și a lansat 9 albume de studio, un album live, doua compilații, un EP și 33 de single-uri. Albumul de debut din 2007 a vândut peste 500.000 de exemplare doar în Statele Unite, iar al doilea și al treilea deja au depășit 1 milion și au fost certificați Platinum de către RIAA. Cu al sau carismatic, dar și misterios solist, Ivan Moody, Five Finger Death Punch țin capetele de afiș ale majorității festivalurilor din jurul lumii, iar cel mai recent album, „Afterlife”, lansat pe 19 august 2022 a fost promovat la nivel mondial prin turnee alături de Megadeth și The Hu.

Numele trupei este inspirat dintr-un film clasic de arte marțiale. Trupa combină mai multe stiluri, de la heavy metal la groove metal, alternative metal, hard rock sau thrash metal, iar piese precum „Wrong Side of Heaven”, „Blue on Black”, „Bad Company”, „Gone Away” sau „A Little Bit Off”, piese cu zeci și sute de milioane de vizualizări pe Youtube, vor rămâne peste ani în istoria muzicală a genului metal.

Ice Nine Kills vine din Boston, Massachusetts, bazele formatiei fiind puse în 2000 de Spencer Charnas și Jeremy Schwartz. Până în prezent a lansat șase materiale de studio, cel mai recent fiind „The Silver Scream 2: Welcome to Horrorwood” care a ajuns pe poziția 18 în US Billboard 200 și pe prima poziție în US Hard Rock Albums.

Americanii au urcat deja pe scenele celor mai importante festivaluri precum Graspop, Wacken sau Download, dar au și deschis concerte pentru artiști precum Metallica, Papa Roach sau Slipknot. Temele lirice tratează în mare parte subiecte horror, iar muzical Ice Nine Kills abordează un hardcore cu vădite influente melodice sau chiar ska punk, cel puțin în primele compoziții.

De 20 ani în Romania, METALHEAD a organizat mii de concerte cu sute de mii de spectatori cu artiști precum Iron Maiden, Slipknot, Pantera, Parkway Drive, Hollywood Vampires, Deep Purple, Steve Vai, Slayer, Gojira, Sabaton, Deftones, Whitesnake, Garbage, Nightwish, alt-J, Disturbed, Godsmack, Powerwolf, Papa Roach, Three Days Grace, Apocalyptica, Billy Corgan, Skillet, Judas Priest, Sepultura, Stone Sour, Hollywood Undead, Accept, Nazareth și multi altii. Povestea METALHEAD a început în 2004 în Clubul Underworld din București cu o rockotecă și un site, metalhead.ro, apoi cu concerte cu trupe locale, dar și internaționale și a trecut prin locații precum Viking, Utopia, Live Metal Club, Silver Church, Old School, /FORM Space, Quantic Club, Arenele Romane, Sala Palatului sau Romexpo, un drum lung și frumos presărat cu mii de concerte reușite. Fără îndoială istoria rockului și a metalului, atât mainstream, cât și underground din România ultimilor 20 de ani, se împletește alături de cea a METALHEAD.

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

  • Categoria A – fără loc, în fața scenei – 429 lei earlybird (primele 500 de bilete), 449 de lei în presale și 500 de lei la intrare;
  • Categoria B – fără loc, în spatele categoriei A – 359 lei earlybird (primele 500 de bilete), 379 de lei în presale și 430 de lei la intrare;
  • Categoria C – fără loc, în spatele categoriei B – 279 de lei earlybird (primele 500 de bilete), 299 lei în presale și 350 de lei la intrare;
  • Premium – la etaj pe inel, cu bar și acces separat – 799 în presale și 850 lei la intrare.

Fanii cu bilete Premium au acces și în restul zonelor destinate celorlalte categorii de bilete.

Se pun în vânzare doar 500 de bilete Premium.

Se pun în vanzare doar 2.500 de bilete la categoria A, 2.500 la categoria B și 5.000 de bilete la Categoria C.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Copiii sub 10 ani au intrarea gratuită insoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Biletele din 2023 nu sunt valabile pentru showul din 2024.

Un eveniment METALHEAD powered by METALHEADS

Anterior Reverse The Moment lansează un nou single, Y.P.I.V.
Înainte Luna Amară sărbătorește 20 de ani de la lansarea Asfalt cu un concert în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu