• Pyogenesis – două concerte în România

Pyogenesis – două concerte în România

Trupa germană Pyogenesis revine în România, după apariția de pe scena Arenelor Romane din primăvară, alături de Dark Tranquillity și Ensiferum.

Pyogenesis va concerta în Romania, după cum urmează:

În deschiderea concertului de la Cluj va evolua Katara (melodic death metal din Arad, ultimii câștigători ai Wacken Metal Battle România), în timp ce trupele bucureștene Ohhimark (prog alternative rock) și Taiga Dream (post metal alternativ instrumental, o nouă trupă în peisajul undergroundului capitalei, la debut) vor concerta în cadrul concertului din capitală.

Biletele costă 60 lei în pre-sale, respectiv 80 lei în seara concertului, la intrare și sunt distribuite exclusiv prin rețeaua iabilet.ro.

Considerată a fi printre inventatorii gothic metalului la începutul anilor ’90, trupa Pyogenesis a jonglat întotdeauna cu diverse stiluri muzicale, trecând pe rând sau simultan prin alternative metal, steam punk sau gothic rock. După ce în anii ’90 trupa a fost semnată cu celebrul label Nuclear Blast, a concertat pe scenele marilor festivaluri și a lansat o serie de albume extrem de apreciate și în România, Pyogenesis a revenit pe scenă în 2014, cu un comeback show chiar la București, în cadrul festivalului November to Dismember, pentru a se întoarce apoi în țara noastră în 2018, concertând în București, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași. Cu o nouă trilogie steam punk lansată între 2015 și 2020, alături de mai multe videoclipuri foarte vizionate în online și după show-ul incendiar la Arenele Romane din primăvară, PYO revine pentru a patra oară la sfârșitul acestei luni la București.

Anterior Bruce Dickinson - The Music of Jon Lord și a Deep Purple la Sala Palatului
Înainte A doua ediție Roadkill Festival va avea loc în Expirat, pe 27 noiembrie

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu