• A doua ediție Roadkill Festival va avea loc în Expirat, pe 27 noiembrie

A doua ediție Roadkill Festival va avea loc în Expirat, pe 27 noiembrie

A doua ediție a festivalului Roadkill Fest are loc duminică, pe 27 noiembrie, în Expirat.

Festivalul este organizat de RoadkillSoda / Psychedelicious (Mihnea Ferezan, Vava Ferezan, Patricia Bîea) și are în spate un singur scop: crearea unei comunități reale în jurul stonerului și a genurilor sale conexe și dezvoltarea scenei locale care oscilează între underground și mainstream.

Roadkill Fest aduce împreună trupe care se află într-o zonă muzicală apropiată, dar care au influențe și direcții diferite. În plus, festivalul propune nume noi din scena locală în fiecare an, care au șansa să cânte alături de trupe cunoscute, în fața unui public mare. Trupele care vor cânta anul acesta sunt Nighstalker din Grecia, RoadkillSoda, Methadone Skies, Church of Cthulhu, Coven Clash, King Solomon, Jahmolxes și Vandaal.

Roadkill Fest înseamnă comunitate, respect, oportunități. O scenă propune atât trupe, cât și personalul tehnic implicat on / offstage (sunetiști, tehnici, fotografi, promoteri, venue).

Credem că există o mulțime de trupe talentate care dispar sau își pierd drive-ul pentru că nu există evenimente care să le ofere șansa să se expună live. Granițele dintre genuri sunt atât de fluide, iar publicul din Romania ar trebui să experimenteze mai mult, să nu mai fie atât de orientat doar către trupele sau genurile care le sunt deja cunoscute. Nu poți evolua dacă rămâi mereu în zona de confort. E un cerc vicios care trebuie rupt cumva. Roadkill Fest este dedicat trupelor, în primul rând.” (Patricia Bîea – Roadkill Fest)

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua iabilet.ro.

Anterior Pyogenesis – două concerte în România
Înainte Concert Vița de Vie Simfonic la Sala Palatului

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu