Psychosounds Fest 2023 va avea loc în club Quantic

Psychosounds Fest 2023 va avea loc în club Quantic

Psychosounds Fest va avea loc între 22-23 septembrie în clubul Quantic din București. Veți avea parte de 2 zile cu muzica de calitate prezentată de peste 10 trupe metal, o locație întotdeauna primitoare și o gamă variata de merchandise.

Trupele confirmate până acum sunt: Nokturnal Mortum (Ucraina), Yoth Iria (Grecia), Besatt (Polonia), Necroblasphemy (Germania), Rotting Flesh (Grecia), Infernal Storm (Grecia), Shadows Out of Time (Bulgaria), Gerrar (România), Shrine of Eligos (România), Ungolianth (România), plus mai multe trupe ce urmează a fi confirmate ulterior.

Abonamentele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro:

  • 150 RON – primele 100 de abonamente;
  • 200 RON – următoarele 300 de abonamente, până la data de 31.08.2023;
  • 250 RON – următoarele 400 de abonamente, disponibile și în timpul festivalului.

Biletele pe zile se vor pune în vânzare în luna septembrie în limita locurilor disponibile. La prețul abonamentului/biletului achiziționat online se adaugă comisionul de ticketing.

Accesul minorilor de până la 14 ani este gratuit, dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet valabil. Accesul adolescenților cu vârsta de până la 16 ani este permis pe baza unui bilet valabil și dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet de acces valabil. Accesul adolescenților cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis pe baza unui bilet de acces valabil.

Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor legali au acces gratuit dacă prezintă în prealabil documentele aferente.

Minorilor le este interzisă cumpărarea și consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanților, ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale organizatorilor și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.

Organizatorii își rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.

Afișele sunt creația lui Radu Otărășanu.

Un eveniment Rusidava Management & Psychosounds Music, având parte de găzduirea călduroasă a clubului Quantic.

Anterior Trei noi trupe confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2023
Înainte Ville Valo se alătură lineup-ului Metalhead Meeting

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu