Programul concertului Villagers of Ioannina City din 4 decembrie, Quantic Club

Programul concertului Villagers of Ioannina City din 4 decembrie, Quantic Club

Trupa Villagers of Ioannina City va susține un concert în Quantic Club din București, duminică, 4 decembrie 2022 în cadrul turneului World’s on Fire.

Evenimentul face parte din seria de concerte prezentate sub egida brandului SoundArt de către Cavalleria Events.

Biletele rămase în acest moment se găsesc în rețeaua iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Oferta presale II – 80 de lei (până în ziua concertului)
  • În ziua concertului – 100 Lei

Programul concertului:

  • 19:30 – Acces public
  • 21:00 – Villagers of Ioannina City

Villagers Of Ioannina City se numără printre cele mai senzaționale trupe din Grecia ce aparțin stilului rock /folk/psychedelic, având un sound special, bogat în influențe muzicale tradiționale din regiunea Epirusului. Trupa Villagers of Ioannina City a fost înființată în 2007, între lacurile și munții spectaculoși din nord-vestul Greciei. Acest cadru geografic, atât de poetic, a avut o prezență abundentă în direcția muzicală a trupei încă de la albumul de debut, „Riza”, lansat în anul 2014, material ce poate fi descris ca un melanj între groove-ul rockului clasic și unicitatea instrumentelor tradiționale grecești. La scurt timp după „Riza” a urmat EP-ul „Zvara/Karakolia” (2014), un material care completează povestea primului album, însă care a oferit trupei timpul necesar pentru a pregăti ceea ce putem numi astăzi unul dintre cele mai bune albume ale genului.

În toamna anului 2019 este lansat în mediul online albumul „Age of Aquarius”, un material complex care a avut o perioadă de producție de aproape 4 ani și care și-a demonstrat potențialul încă de la prima piesă. „Age of Aquarius” este un adevărat festin muzical puternic inspirat din rădăcinile culturii grecești, dar și un experiment nou cu toate versurile scrise și cântate în limba engleză ce deschide orizonturi noi pentru Villagers of Ioannina City.

Pagina evenimentului pe Facebook: facebook.com/events/844807726882774

 

Anterior Trupa Bucium lansează albumul Zimbrul Alb pe rețelele de streaming, alături de videoclipul piesei Cântecul Soarelui
Înainte 19 noi confirmări pentru Rockstadt Extreme Fest 2023

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu