19 noi confirmări pentru Rockstadt Extreme Fest 2023

19 noi confirmări pentru Rockstadt Extreme Fest 2023

Organizatorii Rockstadt Extreme Fest au promis pentru ediția din 2023 cel mai mare și divers line-up. Și se țin de cuvânt, încă 19 nume alăturându-se listei de formații deja confirmate.

Dropkick Murphys vor fi pentru prima oară în România. Dacă nu i-ați auzit în filme sau seriale, sau dacă nu ați cântat I’m Shipping Out To Boston, fiți siguri că trupa din Boston, Massachusetts va oferi unul din cele mai tari spectacole din istoria festivalului, plin de distracție pură în stilul punk de sorginte celtică.

Anthrax, parte din Big Four-ul genului thrash, nu au nevoie de nici o prezentare. Organizatorii se declară „foarte bucuroși că putem aduce publicului una dintre cele mai bune și respectate trupe din istoria metalului”. Americanii compensează astfel pentru concertul anulat de anul trecut.

După o prestație senzațională în 2018, suedezii de la In Flames revin, de această dată cu un foarte așteptat album nou, dar și cu un setlist ce va cuprinde cele mai populare piese noi și vechi. De neratat!

Nume cu greutate în lumea metalcore, britanicii de la Architects, doar ce au terminat un prim șir de concerte alături de Metallica. „De abia așteptăm să vedem ce spectacol vizual au pregătit pentru voi” au declarat organizatorii REF.

Și asta nu e tot! Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea cel mai numeros lineup din istoria festivalului. În plus față de numele anunțate anterior, se adaugă: Epica, Avatar, Triptykon, Marduk, Zeal & Ardor, Sacred Reich, The Ocean, Wolves in the Throne Room, Impaled Nazarene, Imperial Triumphant, Villagers of Ioannina City, Heirot, Misþyrming, Employed to Serve, Infest.

Încă 35 de nume vor fi anunțate la începutul anului viitor, când va fi dezvăluită și organizarea pe zile.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în umbra cetății Râșnov, între 2 și 6 august. Vor fi 3 scene pe care vor cânta nu mai puțin de 70 de trupe în cele 5 zile de festival. Vă veți putea potoli foamea cu mâncare delicioasă sau veți putea încerca să vă doborâți recordul personal la băut bere, profitând de prețurile bune, pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva. În plus, zona oferă mai multe atracții pentru turiști: cetatea Râșnov, peștera Valea Cetății, rezervația de urși LiBEARty, sau celebrul castel al lui Dracula, Bran.

Abonamentele pot fi achiziționate de pe site-ul festivalului (rockstadtextremefest.ro) sau de pe iabilet.ro și au următoarele prețuri:

  • Pragul 3: 620 lei (1000 de abonamente) – perioada 4 octombrie – 26 decembrie 2022
  • Pragul 4: 690 lei (1500 de abonamente) – perioada 27 decembrie – 3 aprilie 2023
  • Pragul 5: 760 lei (1000 de abonamente) – perioada 4 aprilie 2023 – 3 iulie 2023
  • Pragul 6: 850 lei – după 3 iulie 2023, inclusiv la intrarea în festival
Anterior Programul concertului Villagers of Ioannina City din 4 decembrie, Quantic Club
Înainte Wardruna, Haken, TesseracT, Port Noir și Vulture Industries la ARTmania Festival 2023

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu