Programul concertului FolkCore Reloaded din Quantic

Programul concertului FolkCore Reloaded din Quantic

In data de 31 martie, pe lângă concertul de lansare a albumului live Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania – FolkCore DeTour, pe scena din Quantic vor mai urca de-a lungul serii CORBU, AN THEOS și E-AN-NA, conform următorului program:

19:00 – Acces public
19: 30 – Corbu
20:20 – An Theos
21:20 – E-an-na
22:30 – Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania

Biletele pot fi achiziționate online exclusiv prin www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
40 lei – Presale (100 bucati) Sold Out
50 lei – Normal Ticket
60 lei – Acces (În ziua concertului la intrare)

Event: FolkCore Reloaded / Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania + guests

Corbu este un proiect muzical care și-a propus să aducă în fața publicului românesc un personaj misterios şi complex datorită semnificaţiilor contradictorii pe care le are în gândirea orientală, occidentală şi europeană: Corbul.

Dacă în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale, în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului.

În povestea lor, Corbu cheamă în ajutor personaje fantastice înzestrate cu darul de a face muzică. Împreună cu ele pune la cale un asediu cultural prin care vor dezvălui oamenilor tainele sunetului. Dar atenţie! Nu oriunde. Nu oricând. Nu oricui. Doar celor aleşi.

About author

0 Comments

Nici un comentariu

Puteți fi primul care posteaza comentariu