Expoziție caritabilă organizată de #FIND_US și susținută de clubul Rockstadt din Brașov

Expoziție caritabilă organizată de #FIND_US și susținută de clubul Rockstadt din Brașov

#FIND_US, Asociația Fotografilor de Concert, organizează, cu sprijinul clubului Rockstadt din Brașov, o nouă ediție a expoziției BEST OF #FIND_US 2017, ce va avea loc în perioada 21 aprilie – 21 mai 2018, eveniment destinat strângerii de fonduri pentru FLAVIA LUPU (37 de ani, tehnician dentar), una dintre supraviețuitoarele tragediei din Colectiv.

RSVP: https://www.facebook.com/events/371681046574749/

Această expoziție, deja itinerantă, subliniază, încă o dată, că fotografia de concert reprezintă o aripă foarte activă și expresivă, ce completează, mai nou, arta fotografică! Fiind, totodată, o împletire între fotografia de presă și cea artistică, vizitatorii vor descoperi în acest periplu vizual cele mai intense trăiri ale artiștilor care au concertat anul trecut, atât pe scenele din România cât și pe cele din străinătate, momente unice surprinse cu măiestrie de către membrii #FIND_US.
În același timp, ne bucurăm enorm că prin hobby-ul nostru îi putem întinde o mână de ajutor Flaviei Lupu, una dintre supraviețuitoarele tragediei din Colectiv, care mai are un drum lung până la recuperare. Așadar, ne face o deosebită plăcere să vă invităm la ediția din Brașov a Expoziției “Best Of #FIND_US 2017” și, pe această cale, îi mulțumim foarte mult lui Dan Zaharia, Patronul clubului Rockstadt, pentru deschidere, încredere și pentru tot ajutorul acordat!
„, a declarat #FIND_US.

Vernisajul va avea loc în seara de sâmbătă, 21 aprilie, cu începere de la ora 20.00 la clubul Rockstadt, strada Nicolae Titulescu, nr. 2, Brașov. În scurt timp, va fi anunțată și formația românească care va concerta după inaugurarea expoziției. De asemenea, în seara concertului va exista și URNĂ pentru donații. Intrarea este liberă! Veniți!

Încurajăm publicul să revină la Clubul Rockstadt și în cursul zilelor următoare, pentru a se bucura cât mai mult de imaginile alese cu grijă de membrii #FIND_US„, a mai menționat Asociația.

Expoziția va conține în jur de 40 de fotografii, surprinse în timpul celor mai frumoase concerte desfășurate de-a lungul anului 2017.

Tablourile fotografice sunt expuse în format 50 x 70 cm, portrait & landscape, iar donația minimă per exponat este în valoare de 100 lei. Suma de bani pentru fiecare lucrare va ajunge în contul Flaviei Lupu, rănită grav în tragedia din clubul Colectiv, ce, din păcate, are nevoie de 5 operații și recuperare, până la finalul anului în curs„, a conchis #FIND_US.

DONAȚI PENTRU FLAVIA CLAUDIA LUPU: RO62INGB0000999906207310

DESPRE #FIND_US, ASOCIAȚIA FOTOGRAFILOR DE CONCERT

#FIND_US este un grup de prieteni coalizat și dedicat fotografiei de concert!

Asociația a luat ființă în luna noiembrie 2015, în urma celor mai cumplite momente, când colegi fotografi și prieteni s-au stins fulgerător din cauza incendiului din clubul Colectiv. Fotografii afectați, cei care au scăpat cu viață, se regăsesc în această asociație, mergând mai departe cu încredere pentru un orizont mai bun, demarând împreună proiecte tematice și evenimente caritabile.
Scopul imediat al Asociației fotografilor de concert a fost ajutorarea colegilor afectați și a familiilor acestora, ca mai apoi asociația trasându-și din ce în ce mai multe obiective, printre care: reprezentarea intereselor fotografilor de concert în relația cu organizatorii de evenimente, cu artiștii, cu instituțiile statului; organizarea și participarea la manifestări culturale legate de fotografia de concert, organizarea de expoziții fotografice, evenimente caritabile, concursuri de fotografie, cursuri de fotografie și alte activități conexe; crearea unui cadru de comunicare între toți cei implicați în organizarea de evenimente pentru o mai bună post-expunere vizuală a concertelor (promoteri, artiști, fotografi, public).

Printre proiectele asociației găsim:

  • expoziția foto dedicata fotografilor afectați de tragedia din Colectiv (desfășurată în două locații – Hanul Gabroveni și Casa Filipescu-Cesianu), extinsă apoi în sediul Guvernului României și în sediul Ministerului de Finanțe;
  • expoziția anuală Best Of #FIND_US cu scop caritabil, în parteneriat cu diferite cluburi (Fabrica, Gallery Cafe) și cu artiști (RoadKill Soda, Gray Matters);
  • participarea cu exponate în cadrul unor evenimente culturale;
  • traininguri de fotografie pentru copii în colaborare cu asociația “The Social Incubator”;
  • dezvoltarea unui ghid de bune practici pentru fotografii de concert acreditați la evenimente ș.a.m.d.

Mai multe despre #FIND_US puteți găsi la adresele:
https://www.facebook.com/afcro/
http://find-us.ro/

Anterior Programul concertului FolkCore Reloaded din Quantic
Înainte Galerie concert aniversar Cargo - 33 ani la Sala Palatului

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu