• Posada Rock Festival 2021 va avea loc în septembrie

Posada Rock Festival 2021 va avea loc în septembrie

Ediția 2021 a festivalului Posada Rock va avea loc la Câmpulung Muscel, în perioada 3-5 septembrie.

Mai jos puteți găsi comunicatul oficial al organizatorilor.

"
Suntem extrem de bucuroși să vă putem anunța că ediția aniversară de 35 de ani a Festivalului Posada Rock va avea loc în weekendul 3-5 septembrie 2021 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel! Mai mult decât atât, headlinerii fiecărei seri vor fi trupe de prim rang din afara țării, pe care le vom anunța în curând!

După un an greu pentru toată lumea și o ediție de avarie la București, am ținut neapărat să aniversăm cei 35 de ani de la primul Posada Rock printr-un festival adevărat, la Câmpulung Muscel, cu un line-up internațional, așa cum v-am obișnuit. Nu va lipsi concursul pentru trupele underground, care vor beneficia astfel de o necesară rampă de lansare.

Festivalul va fi organizat cu respectarea normelor epidemiologice valabile la acel moment pentru că ne dorim ca toată lumea să se simtă bine și cât mai liberă la cel mai prestigios festival de rock al anului.

Abonamentele achiziționate pentru ediția de anul trecut rămân valabile și pot fi folosite pentru a participa la festival în 2021. În acest moment sunt la vânzare abonamente – Presale 2 la prețul de 170 lei/buc.

Săptămâna viitoare vom anunța headlinerii internaționali iar prețul abonamentelor va deveni 200 lei/buc. Am făcut și event nou, ca să ținem legătura mai ușor.

Save the dates: 3-5 septembrie, Posada Rock Festival 2021 la Câmpulung Muscel!

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Câmpulung și este un proiect prioritar al Ministerului Culturii.
"

Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro.
Link eveniment pe facebook: facebook.com/events/1407434479622757

Anterior Galerie foto concert aniversar Trooper - 25 ani
Înainte ARTmania Evenings 2021: Detalii și program eveniment

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu