• ARTmania Evenings 2021: Detalii și program eveniment

ARTmania Evenings 2021: Detalii și program eveniment

Cum nimic nu poate concura cu apropierea și cu sentimentul de conexiune umană pe care îl construiește muzica live, în weekend-ul 23 – 25 iulie 2021, fanii muzicii rock sunt invitați să se bucure de o atmosferă de festival, de activități alternative și de energia concertelor oferite de unele dintre cele mai cunoscute trupe românești în cadrul „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival.

Evenimentul va avea loc la Quantic Club, va fi adaptat condițiilor de siguranță și de igienă impuse de contextul actual și este organizat din dorința de a oferi susținere artiștilor și de a recrea, pe cât posibil în condițiile de acum, ambianța de festival cu care ARTmania și-a obișnuit fanii în ultimii 15 ani.

  • Abonamentele s-au pus deja în vânzare pe artmaniafestival.ro la prețul de 150 lei/ buc. pentru toate cele trei zile de eveniment, disponibile în limita a 300 de buc.
  • Cei care pot participa doar la o zi de ARTmania Evenings au opțiunea de a lua bilete pe zile la prețul de 70 de lei/ buc., disponibile tot pe artmaniafestival.ro în limita a 200 de buc. per zi de eveniment.

De-a lungul celor trei zile de „ARTmania Evenings” fanii se vor întâlni cu nume binecunoscute ale scenei rock românești (a-z): Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine și White Walls.

Program pe zile „ARTmania Evenings”

  • 23 iulie: Implant pentru Refuz, White Walls
  • 24 iulie: Dirty Shirt, Taine, RoadkillSoda
  • 25 iulie: Lucifer – A Rock Opera, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

ACTIVITĂŢI ALTERNATIVE ca-n vremurile bune

Pe lângă concerte, o serie de activități alternative vor oferi posibilitatea participanților de a-și petrece timpul de dinaintea concertelor sau dintre acestea.

Fanii interesați de întregirea colecțiilor personale vor putea vizita shop-ul ARTmania în care vor găsi produse ale trupelor prezente la eveniment sau obiecte vestimentare marca ARTmania.

Detalii complete despre activitățile alternative disponibile pe durata ARTmania Evenings vor fi comunicate în viitorul apropiat într-un anunț separat.

Reguli de acces la „ARTmania Evenings” pentru publicul larg

Regulamentul poate suferi schimbări în funcție de modificarea condițiilor de către autorități, modificări ce pot surveni până la momentul desfășurării evenimentului și care vor fi reflectate în prezentul regulament

Regulamentul complet al evenimentului poate fi consultat artmaniafestival.ro/regulament-artmania-evenings.html

Acces

  • Pentru a putea intra în spațiul special amenajat pentru ARTmania Evenings, participanții trebuie să prezinte în zona de acces un abonament/bilet valabil pentru acest eveniment.
  • Accesul copiilor cu vârste mai mici de 12 ani împliniți este gratuit dacă sunt însoțiți de un adult cu un abonament/ bilet valid și cu o copie a unui act doveditor a vârstei copilului. Părinții sau însoțitorii au răspunderea pentru siguranța copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.
  • Organizatorii nu încurajează prezența copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care în spațiul rezervat evenimentului ARTmania Evenings este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.
  • Accesul tinerilor participanți cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani se realizează în baza unui bilet valid și este permis doar dacă sunt însoțiți de o persoană adultă cu un bilet valid.

Reguli foto-video pentru publicul general

Este permis accesul în zona de eveniment cu camere foto cu obiective detașabile de mici dimensiuni, indiferent dacă sunt profesionale sau nu, însă fără a folosi blițul și nici modul „filmare”. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica și clarifica posibilele neînțelegeri ale restricțiilor comunicate. Va rămâne interzis accesul cu orice fel de trepiede, aparate de filmat (camere video) și alte accesorii, în special de dimensiuni mari. Intrarea cu obiecte de valoare în incinta evenimentului sau lăsarea lor în grija altor persoane rămâne în răspunderea exclusivă a proprietarului. Folosirea blițurilor este strict interzisă.

Alimente și băuturi

În perimetrul evenimentului este interzis accesul cu alimente și băuturi achiziționate din afara locului de desfășurare al evenimentului, respectiv Quantic Club din București. Quantic Club, unde se va ține evenimentul, va pune la dispoziția participanților un meniu variat de mâncare și băuturi adaptate tuturor gusturilor și vârstelor, așa cum și-a obișnuit deja clienții, meniu care va disponibil pe întreaga durată a evenimentului.

Participanții la eveniment trebuie să se supună controlului corporal sumar.

Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor violente sau aflate într-o stare avansată de ebrietate sau a copiilor și minorilor neînsoțiți de un adult.

Obiecte interzise

Este interzis accesul cu orice obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase, produse de consum aduse din afara zonei festivalului [exemple: alimente, băuturi răcoritoare (inclusiv apă), băuturi alcoolice], substanțe psihoactive, orice fel de obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase, arme albe, bricege, lanțuri etc., materiale, substanțe sau produse pirotehnice/ toxice, spray-uri (inclusiv spray-uri pentru autoapărare), orice fel de recipiente de sticlă (inclusiv sticle de parfum ori de cremă) sau de metal, produse cosmetice ce conțin lichide inflamabile, lasere sau lampioane chinezești, bidoane de plastic, cutii de conserve, cutii de băutură, umbrele (pliabile sau nu), și banner-e susținute de bețe, aparate de filmat și alte accesorii, în special de dimensiuni mari, orice fel de trepiede, blițuri detașabile (fiind interzisă orice fel de fotografiere realizată cu bliț sau printr-o altă modalitate care poate deranja bunul mers al evenimentului sau pe ceilalți participanți), orice fel de substanțe interzise prin lege.

Accesul cu animale de companie nu este permis în perimetrul evenimentului.

Regulile sanitare aplicate în cadrul evenimentului ARTmania Evenings vor fi cele aflate în vigoare la momentul datei evenimentului, stabilite în acord cu reglementările legale de la acel moment, precizări care vor putea fi consultate în regulamentul de eveniment disponibil pe artmaniafestival.ro.

Abonamentele ARTmania Evenings pot fi achiziționate de pe artmaniafestival.ro la prețul de 150 de lei/ buc., pentru acest eveniment fiind disponibile 300 de buc. De asemenea, de pe artmaniafestival.ro pot fi luate și bilete pe zi, la prețul de 70 lei/ buc., fiind disponibile 200 de buc. per zi de eveniment.

Link eveniment: facebook.com/events/796441891262029

Anterior Posada Rock Festival 2021 va avea loc în septembrie
Înainte Gunshee: "Friends Through Here" (lansare album)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu