• Patru formații se alătură line-up-ului Rockstadt Extreme Fest 2024
  • Patru formații se alătură line-up-ului Rockstadt Extreme Fest 2024
  • Patru formații se alătură line-up-ului Rockstadt Extreme Fest 2024
  • Patru formații se alătură line-up-ului Rockstadt Extreme Fest 2024

Patru formații se alătură line-up-ului Rockstadt Extreme Fest 2024

La mai puțin de 80 de zile până la începerea ediției de anul acesta a Rockstadt Extreme Fest încă 4 trupe se alătură line-up-ului care include deja peste 100 de trupe. Sólstafir, Urne, Lastelle și Take Offense sunt cele mai noi nume confirmate.

Sólstafir este o trupă islandeză cu experiență de peste 20 de ani, reușind la fiecare concert să uimească publicul. Sunetul unic, o combinație între rock’n’roll-ul islandez și elementele atmosferice, întotdeauna reușește să captiveze participanții la concertele lor epice, ducând ascultătorul într-o călătorie printre ghețuri, foc, lavă și peisaje uimitoare ale țării natale.

Pe lângă islandezi au mai confirmat prezența la festival și Urne, trio-ul londonez de stoner/sludge/metalcore, Lastelle, trupă de atmospheric post-hardcore din UK și Take Offense, trupă de crossover hardcore.

Din păcate, After the Burial și Devil Master și-au anulat turneele europene din motive ce nu au ținut de trupe și prin urmare nu mai pot participa la Rockstadt Extreme Fest 2024. Organizatori își cer scuze tuturor celor care așteptau să vadă în concert cele 2 trupe și anunță că vor încerca să le reprogrameze pentru anul viitor.

De asemenea, după ce inițial și-a anulat întreg turneul european de anul acesta, Cattle Decapitation a confirmat prezența la festival. Concertul va fi singurul concert de anul acesta din cadrul unui festival european. Cattle Decapitation va fi co-headliner în prima zi și va avea un set de 65 de minute.

Rockstadt Extreme Fest 2024 va avea loc în umbra cetății Râșnov, între 30 iulie și 4 august 2024. Vor fi 3 scene pe care vor cânta peste 100 de trupe în cele 6 zile de festival.

Abonamentele pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al festivalului: rockstadtextremefest.ro/tickets.

 

 

Anterior Doro, Skindred și Empire State Bastard se alătură line-upului Metalhead Meeting 2024
Înainte Igorrr, senzația muzicii metal experimentale, vine la ARTmania Festival 2024

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu