Doro, Skindred și Empire State Bastard se alătură line-upului Metalhead Meeting 2024

Doro, Skindred și Empire State Bastard se alătură line-upului Metalhead Meeting 2024

Skindred, Empire State Bastard (trupa lui Simon Neil din Biffy Clyro și Mike Vennart din Oceansize) și DORO confirmate la festivalul Metalhead Meeting. Festivalul se mută în aer liber în Parcarea C de la Romexpo și va avea doar 3 zile. Bilete de o zi și pentru 18 și 19 iulie acum disponibile alături de bilete de două zile.

DORO este din Germania și e cunoscută fanilor sub numele de „Metal Queen”. Și-a început cariera alături de formația Warlock, dar odată cu încetarea activității formației din Dusseldorf, DORO a început o carieră solo de succes. Cunoscută pentru timbrul vocal unic, DORO a colaborat de-a lungul carierei cu nume importante ale scenei metal interaționale, lansând piese cu artiști precum Motorhead, DIO, UDO, Peter Steele, Saxon, Destruction, Tarja sau Amon Amarth. Până acum a lansat 15 materiale de studio, cel mai recent, „Conqueress – Forever Strong and Proud” fiind oferit fanilor anul trecut.

Skindred vine din Țara Galilor, bazele acesteia fiind puse în 1998 în orașul Newport. Abordează un alternative metal cu influențe din mai multe genuri, printre care reggae, punk sau hip hop. A urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din lume precum Download, Wacken, Hellfest sau Sonisphere. Până în prezent a lansat opt albume de studio, cel mai recent „Smile” a fost oferit fanilor în august 2024, ajungând pe poziția secundă în UK Albums și pe prima poziție în UK Rock & Metal Albums și UK Independent Albums.

Empire State Bastard este un duo format din Simon Neil de la Biffy Clyro și Mike Vennart de la Oceansize. Abordează o forma de metal extrem, proiectul fiind descris ca „grindcore extreme metal”. Albumul de debut, „Rivers of Heresy” a fost lansat anul trecut în septembrie, acesta fiind înregistrat alături de Dave Lombardo la tobe.

Așadar în perioada 17-19 iulie ne vedem la Romexpo cu Judas Priest, Doro, Steel Panther, Skindred, Empire State Bastard, Alestorm, Kamelot, Moonspell, Ne Obliviscaris, Rotting Christ, Ihsahn, Tiamat, Jungle Rot și Infected Rain, alte trupe urmând a fi anunțate în perioada următoare.

Abonamentele de 3 zile costă 579 lei + taxe și se găsesc pe iabilet.ro. De asemenea, puteți cumpăra și abonamente la tribuna VIP, care includ și un tricou cu festivalul și au bar dedicat. S-au pus în vânzare și abonamente de 2 zile la prețul de 399 lei + taxe.

În ziua concertului la intrare biletele de o zi vor costa 350 de lei pentru 17 iulie și 300 de lei pentru 18 și 19 iulie.

Metalhead Meeting – o producție METALHEAD și BestMusic Live, powered by METALHEADS

Anterior Black Sonic Pearls și Oceans on Orion deschid concertul Five Finger Death Punch
Înainte Patru formații se alătură line-up-ului Rockstadt Extreme Fest 2024

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu