Omnium Gatherum va susține două concerte în România alături de Fleshgod Apocalypse și alte formații elvețiene

Omnium Gatherum va susține două concerte în România alături de Fleshgod Apocalypse și alte formații elvețiene

Formația italiană Fleshgod Apocalypse va susține un turneu prin Europa în perioada septembrie – noiembrie 2022. Inițial, trupa ExDeo a fost invitată să participe în cadrul acestui turneu programat inițial pentru 2021 (reprogramat din cauza pandemiei de Coronavirus pentru 2022) însă, din motive ce țin strict de formație, prezența acesteia pe scenă nu va mai fi posibilă în cadrul acestui turneu.

Noua formație invitată să se alăture italienilor de la Fleshgod Apocalypse pentru turneul din 2022 este Omnium Gatherum, din Finlanda.
În cadrul concertului din România (22.10.2022 – Quantic Club din București / 23.10.2022 – /Form Space din Cluj-Napoca) vor mai cânta formațiile: Chaoseum (Elveția) și Irony Of Fate (Elveția)

Fleshgod Apocalypse, maeștrii italieni ai death metalului orchestral revin în România în cadrul turneului „Veleno Across Europe 2022”, ce are ca scop promovarea ultimului material discografic al trupei intitulat „Veleno” și lansat în 2019.

Omnium Gatherum este o formație înființată în 1996, cunoscută publicului din România datorită concertelor susținute în țara noastră de-a lungul anilor.
Formația are deja la activ 8 materiale discografice, însă, pentru 5 noiembrie 2021, finlandezii au anunțat lansarea unui nou produs discografic intitulat „Origin”.
Pe 14 octombrie, Omnium Gatherum a lansat videoclipul „Fortitude”, piesă extrasă de pe viitorul material discografic.

Chaoseum este o formație elvețiană de Modern Metalcore formață în 2018.

Irony Of Fate este o altă formație elvețiană, formață în 2014, însă adeptă a sonorităților Melodic Death, ce o are la voce pe Cveti Stojmenova.

Biletele online sunt disponibile prin AmBilet.ro la următorele prețuri:

  • Presale 1 ( 50 bucăți) – 69 lei
  • Presale 2 (disponibile până în preziua evenimentului) – 79 lei
  • Normal Acces (disponibile în ziua evenimentului) – 85 lei

La prețurile de mai sus se adaugă taxa de ticketing de 6 lei/bilet.

Biletele achiziționate până în acest moment rămân valabile pentru noile date de concert.

Persoanele care doresc rambursarea biletelor achiziționate o pot face în termen de 30 de zile de la anunțul prezentului comunicat, respectiv până pe data de 20 noiembrie 2022, printr-un email trimis la contact@ambilet.ro.

Anterior Of Blood and Mercury- The other side of death album review
Înainte Concert Placebo în București în iulie 2022

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu