Concert Placebo în București în iulie 2022

Concert Placebo în București în iulie 2022

Renumita trupă britanică Placebo revine la București pe 14 iulie 2022 la Romexpo, în aer liber. După show-ul sold-out de la Arenele Romane de acum câțiva ani este momentul să ascultăm o trupă emblematică a generației noastre pe o scenă mai mare, la Romexpo.

Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Placebo se numără printre unele dintre cele mai cunoscute formații din Marea Britanie. Bazele acesteia au fost puse în 1994 de către solistul și chitaristul Brian Molko și de bassistul Stefan Olsdal, artiști care activează în continuare alături de trupă. În cei aproape 30 decenii de activitate au lansat 7 albume de studio, toate ajungând in TOP 20 în Regatul Unit, adunând peste 11 milioane de unități vândute în întreaga lume.

Placebo a colaborat de-a lungul timpului cu artiști de talie mondială precum David Bowie, Michael Stipe sau Justin Warfield.

Printre artiștii care i-au influențat pe Placebo se numară David Bowie, Iggy Pop, Nirvana sau Depeche Mode. Muzica lor însă a dobândit o identitate proprie, iar la rândul său a influențat artiști precum My Chemical Romance sau Panic! at the Disco.

Biletele se pun în vânzare în 3 categorii, Special K, în fața scenei, Meds, în spatele acesteia și apoi Bitter End și au următoarele prețuri:

 • Earlybird: primele 200 de bilete din fiecare categorie
  • Special K – 289 lei
  • Meds – 229 lei
  • Bitter End – 139 lei
 • Presale:
  • Special K – 329 lei
  • Meds – 259 lei
  • Bitter End – 159 lei
 • La acces:
  • Special K – 350 lei
  • Meds – 290 lei
  • Bitter End – 180 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 12 lei.

Se pun în vânzare doar 9.500 de bilete pentru acest show, 3.000 la categoriile Special K și Meds și 3500 la Bitter End.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandăm fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispoziție suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile. Recomandăm totuși să veniți la concert din timp și nu înainte de ultima trupă. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei, când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Vă rugăm consultați programul final cu 3 zile înainte de eveniment pe bestmusic.ro & metalhead.ro și pe pagina Facebook a evenimentului.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

Anterior Omnium Gatherum va susține două concerte în România alături de Fleshgod Apocalypse și alte formații elvețiene
Înainte Legendara trupă Mercyful Fate vine la ARTmania Festival 2022 împreună cu Pain of Salvation, Leprous și Dordeduh

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu