Misheard lyrics 2.0 Exodus  – Pregatirea pentru Brutal Assault II

Misheard lyrics 2.0 Exodus – Pregatirea pentru Brutal Assault II

Radeti voi dar cazmaua mea de camping, de tip militar cu capul pliabil se cheama Shovel Headead Kill Machine. Am scrijelit beat pe ea candva si asa a ramas.

Da, vine Exodus la #BrutalAssault si v-as mangli, vraji pagini intregi sa va spun cum ca de fapt ei ar trebui sa fie in big four si nu Megadeth, cum de fapt ei sunt prima trupa de thrash, cum ca … si uite ca iar incep sa fiu politruc (google it bighidiilor).

Ce e cert este ca mie imi plac, tare. Abia astept sa-i revad. Nu vreau sa le iau niciun interviu ca sigur va fi batalie pe ei, dar nici nu cred ca mai sunt asa de entuziasmati ca la 18 ani dupa 31 de ani de job in turneu sa discute meta-ceva.

In Romania nu prea am intalnit multi care sa asculte activ trupa asta dar eu va propun sa le dati o sansa. Decat sa periati galagia de piese pe care o au va propun eu ceva aici si hai la #BrutalAssault pentru ca un concert Exodus de obicei este macel, sunt baietii super activatori si fac spectacol.

Deci War is my Shepherd, adica mie imi vine sa UAAAAAAAAAA! cand ascult cum incepe piesa asta! Piranha de asemenea, pizdietz! Uaaa, ce-mi vine sa arunc cu laptopul!

Hai si Toxic Waltz ca este perfecta pentru sezonul estival, e dansanta. Si ca tot am inceput cu cazmaua: Deathamphetamine. Va las linkul mai jos (ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa iau parte la acel concert si sa fiu aruncat in acel mosh pit de neuitat)

Anterior Brutal Assault: istoric si informatii utile
Înainte Breathelast: BURIED (videoclip oficial)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu