Brutal Assault: istoric si informatii utile

Brutal Assault: istoric si informatii utile

BRUTAL  Assault este un festival de metal extrem, in aer liber ce are loc intr-o fortareata din secolul XVIII(Foratareata Josefov) in  Jaroměř, Republica Ceha. Are loc in August la inceputul lunii, joi,vineri si sambata conform traditiei. Acest fetival a avut loc pentru prima data in vara anului 1996, acesta promovand in cea mai mare parte muzica grindcore.

Pentru foarte multi ani, festivalul a fost unul micut, local, la care concerta in mare parte formatii locale sau din Slovacia.

Festivalul si-a schimbat locatia de cateva ori iar in 2006, in Slovacia, acesta a devenit unul dintre cele mai importante evenimente, acumuland un public de peste 7000 de persoane. Dupa mutarea in Josefov, numarul de participanti a ajuns undeva pe la 15000 in 2012.

Locatia actuala:

Dupa cum ati putut vedea mai sus, festivalul are loc in incinta unei foste fortarete militare imperiale, Josefov, aflata la 130Km est de Praga. Aceasta a fost construita in decursul a 7 ani, incepand in cu anul 1780, de imparatul Joseph al II-lea, pe malul stang ale raurilor Elbe si Matteau

Siguranta si acomodare:

Ca si la alte evenimente, furatul din corturi si bagaje si inclusiv din buzunarele persoanelor aflate intr-o stare a avansata de ebriaetate (beti manga cum se mai spune la noi) este un obicei comun.

Pentru a preveni acest fenomen, origanizatorii ne-au pus la dispozitie  casete de depozitare contra unei sume modice de bani, 33 centi/utilizare. Dupa cum puteti vedea, costa mult mai putin decat puteti pierde.

Alte servicii:

Toalete – Gratis

Toalete lux – 50centi

Dus – 1.3euro/utilizare

Camping – gratuit

Camping VIP – 16 Euro(camping cu gard si pazit 24/24)

In apropierea fortaretei exista o colina ce poate fi cam dificil de navigat. Poreclit “ The hill of Death”(dealul mortii), acesta devine foarte namolos si alunecos in perioadele ploioase, dar bineinteles, acesta poate fi ocolit.

Anterior Up To Eleven - Drum Bun, tribut Laurentiu Varlan (video)
Înainte Misheard lyrics 2.0 Exodus - Pregatirea pentru Brutal Assault II

Despre autor

1 Comentariu

Lăsați un comentariu