• Meshuggah și Agnostic Front vor cânta la Rockstadt Extreme Fest 2023
  • Meshuggah și Agnostic Front vor cânta la Rockstadt Extreme Fest 2023

Meshuggah și Agnostic Front vor cânta la Rockstadt Extreme Fest 2023

Meshuggah și Agnostic Front vor urca pe scena Rockstadt Extreme Fest 2023, care va avea loc în perioada 2 – 6 august 2023, pe terenul de biatlon la poalele Cetății Râșnov.

Nonconformiști, pionieri, unici, de neschimbat, cei de la Meshuggah nu mai au nevoie de nici o introducere. Una dintre cele mai inventive trupe din ultimii 30 de ani și una dintre cele mai respectate, Meshuggah a fost încă de la început un etalon de creativitate și inovație în muzica heavy.

Trupa va veni anul viitor la Rockstadt Extreme Fest pentru o demonstrație de măiestrie în metal.

Fiind cunoscută ca una dintre trupele fondatoare ale genului cunoscut azi ca hardcore, Agnostric Front au criticat întotdeauna asupritorii moderni și influența lor coruptă asupra societății.

Apărută în 1983 la inițiativa chitaristului Vinnie Stigma, odată cu apariția EP-ului „United Blood”, trupa a căpătat destul de repede renumele de a fi una dintre cele mai rapide, nemiloase și agresive trupe de hardcore, nu numai din New York, ci de pe întreaga coastă de est. Influențată de spiritul punk, Agnostic Front și-a dezvoltat un sunet unic dominat de melodii captivante, tobe răsunătoare și de strigătele sălbatice ale lui Roger Miret.

Meshuggah (Suedia) și Agnostic Front (SUA) se alătură formațiilor deja confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2023: Alestorm (Marea Britanie), Avatar (Suedia), Deicide (SUA), Dying Fetus (SUA), Employed to Serve (Marea Britanie), Epica (Țările de Jos), Gaerea (Portugalia), Gutalax (Cehia), Hangman’s Chair (Franța), Heriot (Marea Britanie), I Am Morbid (SUA), Igorrr (Franța), Impaled Nazarene (Finlanda), Imperial Triumphant (SUA), Infest (Serbia), Knocked Loose (SUA), Marduk (Suedia), Mayhem (Norvegia), Midnight (SUA), Misþyrming (Islanda), Obituary (SUA), Pertubator (Franța), Sacred Reich (SUA), Sleep Token (Marea Britanie), The Ocean (Germania), Triptykon (Elveția), Trivium (SUA), Villagers of Ioannina City (Grecia), While She Sleeps (Marea Britanie), Wolves in the Throne Room (SUA) și Zeal & Ardor (Elveția).

Abonamentele pot fi achiziționate de pe site-ul festivalului (rockstadtextremefest.ro) sau de pe iabilet.ro și au următoarele prețuri:

  • Pragul 3: 620 lei (1000 de abonamente) – perioada 4 octombrie – 26 decembrie 2022
  • Pragul 4: 690 lei (1500 de abonamente) – perioada 27 decembrie – 3 aprilie 2023
  • Pragul 5: 760 lei (1000 de abonamente) – perioada 4 aprilie 2023 – 3 iulie 2023
  • Pragul 6: 850 lei – după 3 iulie 2023, inclusiv la intrarea în festival

Mai sunt disponibile mai puțin de 200 de abonamente din pragul 3 de presale.

Anterior Concert Darvaza în club Quantic
Înainte Monuments și Kalandra în deschiderea Leprous - Aphelion European Tour 2023

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu