Concert Darvaza în club Quantic

Concert Darvaza în club Quantic

Darvaza va susține un concert în Quantic, pe 11 februarie 2023. În deschidere va urca pe scenă Nubivagant.

Apărută în 2015, Darvaza este formată din talentatul multi-instrumentist Omega (Fides Inversa, Chaos Invocation, Blut Aus Nord, Kult, Frostmoon Eclipse, Nubivagant) și Wraath (Behexen, Ritual Death, Mare, Celestial Bloodshed, Kaosritual and One Tail, One Head) la voce. Numele formației provine de la un crater din Turkmenistan în care arde continuu un zăcământ de gaze naturale, crater cunoscut și ca „Porțile Iadului”.

După cele trei EP-uri lansate prin Terratur Possessions din Norvegia, „The Downward Descent” (2015), „The Silever Chalice” (2016) și „Darkness in Turmoil” (2018), este timpul și pentru un album complet, intitulat „Ascending Into Perdition”. Albumul reprezintă o evoluție naturală a formației, cu un accent mai mare pe producție și o listă de piese variată și dinamică fără a se îndepărta de la ce înseamnă fundamentul formației: „fără trucuri, fără prostii, 100% black metal pur”.

Nubivagant, care înseamnă mișcare printre nori sau prin aer, este proiectul solo al lui Omega, toboșarul Darvaza, Blut Aus Nort și Chaos Invocation. Formația a apărut în 2020, odată cu lansarea albumului „Roaring Eye” și propune o variantă hipnotică, atmosferică de black metal cu riff-uri și pasaje de tobe repetitive alături de o voce sumbră, care crează un sunet întunecat și eteric.

Al doilea album, „The Wheel and the Universe”, a fost lansat pe 21 iunie 2022 prin Amor Fati Productions.

Biletele pot fi achiziționate online pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Earlybird – 80 lei – în limita a 100 de bilete, până pe 31.12.2022
  • Presale – 100 lei – până pe 10.02.2023 inclusiv
  • În ziua evenimentului – 120 lei – online și la intrare

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisă în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permisă în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă cumpărarea și consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanților ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale organizatorilor și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Organizatorii recomandă persoanelor afectate de aceasta condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.

Organizatorii își rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.

Anterior Powerwolf va concerta la Romexpo pe 6 iunie 2023
Înainte Meshuggah și Agnostic Front vor cânta la Rockstadt Extreme Fest 2023

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu