• Iron Maiden cântă în 2022 în România

Iron Maiden cântă în 2022 în România

Legendara trupă britanică, Iron Maiden, cântă la Romexpo pe 26 mai 2022, în aer liber! Biletele se pun în vânzare pe 6 decembrie la ora 10:00 pe iabilet.ro, iar primele 500 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird. Membrii Fan Clubului Iron Maiden au acces la bilete mai devreme. Invitații speciali la București sunt germanii de la Lord Of The Lost, care vor cânta în deschiderea concertului.

Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Showul a fost deja văzut de aproape două milioane de fani din întreaga lume, fiind considerat atât de aceștia cât și de jurnaliști una dintre cele mai extravagante și spectaculoase interpretări live din punct de vedere vizual, cuprinzând hituri din întreaga carieră a formației.

Showul din 2022 va cuprinde și piese de pe noul album de studio, „Senjutsu”. Formația a urcat pe scenă ultima dată în Romania în 2016, deci acum va fi pentru prima oara când fanii romani vor putea fi martori la celebrul show Legacy și vor auzi în premieră live piese ale trupei.

Managerul Iron Maiden, Rod Smallwood a declarat:

«Vara următoare vom putea în final să susținem marele turneu pe stadioanele din Europa pentru Legacy of the Beast care trebuia să aibă loc în 2020 și care a fost reprogramat de două ori. Suntem încântați să adăugam la acest turneu câteva dintre marile orașe din Europa de Est, reușind să ajungem și în Ucraina, unde nu am cântat niciodată. Vom face cateva modificări în cadrul producției scenice și setlistlui pentru a include și piese de pe noul album „Senjutzu”, lucru ce va transforma Legacy of the Beast într-un show mai spectaculos decât versiunea originală. Dar să fiți siguri că vom include toate hiturile și elementele originale ale turneului precum Spitfire, Icarus, Hell, aruncătoare de flăcari, elemente pirotehnice și nu numai. În același timp vom adăuga și elemente noi, iar Trooper Eddie va avea o competiție serioasă în noua „lume” Senjutsu pe care am gândit-o.»

Solistul Iron Maiden, Bruce Dickinson a adăugat:

«Abia așteptăm să ne întoarcem în Europa anul viitor și este grozav că am putut să adăugăm Bucureștiul și celelalte concerte din Europa de Est, orașe mari cu fani grozavi. Sunt entuziasmat pentru noile schimbări ale producției scenice și abia aștept ca toată lumea să vadă ce le-am pregătit. Întreaga formație s-a bucurat de turneul Legacy, iar acum abia așteptăm să ne întoarcem la drum, să cântăm live, să ne distrăm și să ne reîntâlnim cu toată lumea.»

Iron Maiden, legendele heavy metalului, nu mai au nevoie de nicio prezentare! După concerte susținute în fața a milioane de oameni din întreaga lume, după 17 albume de studio și zeci de Discuri de Platină și de Aur, Iron Maiden și-a câștigat un loc în istoria muzicii, nu doar a metalului.

Dupa 46 de ani de activitate, Iron Maiden a devenit o instituție. Este una dintre cele mai influente formații din istorie, muzica sa conturând de la trupe ca Metallica, Slayer, Anthrax până la Avenged Sevenfod, Ghost, Trivium sau Slipknot doar pentru a numi câteva, însă influența Maiden se extinde și asupra formațiilor din zona de metal extrem precum Death, My Dying Bride, Moonspel, Cannibal Corpse sau Sepultura.

Iron Maiden revine în Romania și aduce cel mai recent material discografic, „Senjutsu”. Vorbim de cel mai bine plasat disc în US Billboard al trupei, care a ajuns pe poziția 3, depășind clasicile „Powerslave” și „Number Of The Beast”. În plus, „Senjutsu” a ajuns pe prima poziție în peste 15 topuri din întreaga lume, dominând clasamentele din Europa.

Discul a fost lansat pe 3 Septembrie 2021 și s-a bucurat doar de review-uri pozitive din partea criticilor dar și a fanilor. Până și Bruce Dickinson a declarat că se numără deja printre albumele favorite semnate Iron Maiden. Vom asculta piese de pe Senjutsu precum și multe alte „imnuri” consacrate Maiden la concertul de la București!

Biletele se pun în vânzare în 3 categorii, Aces High în fața scenei, The Beasts în spatele primei categorii și apoi Troopers și au următoarele prețuri:

 • Earlybird: primele 500 de bilete din fiecare categorie
  • Aces High – 399 lei
  • The Beasts – 339 lei
  • Troopers – 259 lei
 • Presale:
  • Aces High – 449 lei
  • The Beasts – 369 lei
  • Troopers – 289 lei
 • La acces:
  • Aces High – 480 lei
  • The Beasts – 400 lei
  • Troopers – 320 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 15 lei.

Se pun în vânzare doar 3500 de bilete la categoria Aces High și 3500 la The Beasts. În total se pun în vânzare doar 15.000 de bilete.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandăm fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispoziție suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile. Recomandăm totuși să veniți la concert din timp și nu înainte de ultima trupă. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei, când se atinge capacitatea maxima a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Vă rugam consultați programul final cu 3 zile înainte de eveniment.

Un eveniment METALHEAD / BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Anterior Două concerte Moonspell în România în 2022
Înainte Breathelast: Intuneric (electric)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu