Două concerte Moonspell în România în 2022

Două concerte Moonspell în România în 2022

Moonspell cântă la Cluj-Napoca, marți, 10 mai 2022 la /FORM Space și la București pe 12 mai la Arenele Romane, în aer liber. Primele 200 de bilete au preț earlybird și se găsesc deja în vânzare pe iabilet.ro.

Evenimentele vor respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestora.

Moonspell este formația etalon a scenei metal portugheze, fiind și una dintre cele mai importante prezențe ale gothic metalului internațional.

Cu o activitate de trei decenii, Moonspell a lansat 12 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor la începutul lui 2021. Este vorba de Hermitage, material care a primit laude atât din partea fanilor, cât și a specialiștilor.

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa și a susținut turnee în întreaga lume alături de nume precum Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth, SepticFlesh și mulți alții.

Moonspell este recunoscută pentru forța emanată în cadrul showurilor live, forță la care și publicul din România va fi martor în curând. Fernando Ribeiro, carismaticul solist a declarat următoarele cu privire la turneul care va ajunge și în România: „Suntem bucuroși să anunțăm primele concerte din cadrul The Greater Tour pe care dorim să îl extindem la nivel mondial pentru a sărbători al treilea deceniu de existență Moonspell. Suntem nerăbdători să ne reîntoarcem în locurile în care am mai fost sau să ajungem pe noi teritorii. În 2022 vom fi în turneu și ne vom vedea și la festivaluri, iar pentru a sărbători cele trei decenii Moonspell vom lansa ediții comemorative pentru materialele vechi precum Anno Satanae sau Wolfheart.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere de 10 lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic powered by ROCK FM

Anterior W.A.S.P. va susține un concert special la București
Înainte Iron Maiden cântă în 2022 în România

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu