Interviu cu Blutrina (Looney F**king Grind din Timisoara)

Interviu cu Blutrina (Looney F**king Grind din Timisoara)

 

1.Hello băieți! Intr-un final am reusit sa vorbesc cu voi dat fiind faptul ca pentru multi anul 2022 a fost un an destul de aglomerat. Cum vedeti voi intoarcerea asta la viata de dupa pandemie? 

Salutare! Este necesar sa ne reluam activitatile artistice, personale. Asta ne face sa fim prezenti in timpul zilei. In perioada de 2-3 ani in care am fost nevoiti sa pastram distanta fiecare dintre noi am cautat sa ne umplem timpul cu ceva, fie ca a fost constructiv sau nu.
Dupa aceasta perioada revenim la ceea ce puteam face si inainte de pandemie, deci e un lucru bun.

2. Ce planuri aveti in urmatoarea perioada? Sau lasati totul pe anul care vine?

Avem cateva proiecte la care lucram in aceasta perioada printre care se numara lansarea unui EP, cateva concerte pe sfarsitul anului si filmarea a 3, 4 videoclipuri. Probabil nu o sa fie timp pentru toate in perioada urmatoare, deci le vom lasa pe anul viitor! :)

3. Cum v-ati desfasurat activitatea in 2022? Ati revenit in studio?

Anul acesta am avut un concert in cadrul unui festival de bikeri. A fost o experienta frumoasa si un concert foarte reusit, fiind chiar primul pe care l-am avut dupa perioada de repaus. In studio inca nu am ajuns. Avem cateva idei stranse pe care dorim sa le lucram si probabil la anul o sa intram in studio pentru inregistrari.

4. Ce concerte aveti booked pentru vara viitoare? Ati fost contactati pentru un festival in strainatate?

Momentan nu avem concerte programate, insa dorim sa pregatim cateva deoarce in 2023 implinim 10 ani de cand s-a infiintat Blutrina si dorim sa sarbatorim alaturi de prieteni nostrii grinderi.

5. Cum credeti ca a influentat pandemia scena de underground din Romania? Exista schimbari majore? Cum vi se pare publicul? Mai curios? Mai reticent?

A existat o oarecare reticenta de a participa la concerte chiar imediat dupa ridicarea restrictiilor. Fie ca inca exista posibilitatea sa te infectezi fie ca era placut si acasa sa vezi trupele preferate cantand, multe din trupele de metal facand chiar live-streaming. Cred ca toate acestea se vor schimba si lumea o sa doreasca din nou sa aiba parte de experienta oferita de concertele clasice.

6. Cum va catalogati voi pe voi insiva? Ce credeti ca va lipseste sau ce ati imbunatati la voi ca formație?

Looney F**king Grind! Asa am inceput si ne simtim bine in aceasta postura. Ne-am bucura daca am petrece mai mult timp cantand. Asta ne-ar ajuta sa crestem ca muzicieni si bineinteles ca trupa.

7. Va super multumesc pentru interviu! Sper sa auzim de bine si sa ne vedem cat mai curand la un concert in București. Aveti ceva sa le transmiteti fanilor?🙂

Multumim si noi si abia asteptam sa revenim la Bucuresti. Stay looney, stay grind!

Pentru a ramane la curent cu toate chestiile misto de la Blutrina dati-le un follow pe Facebook! 

Blutrina interview

Anterior Galerie foto Metal Gates Festival 2022 – Ziua 2
Înainte Galerie foto Metal Gates Festival 2022 – Ziua 3

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu