Interviu cu Chris Adler de la Lamb of God

Interviu cu Chris Adler de la Lamb of God

Chris Adler, bateristul de la Lamb of God, a fost invitatul emisiunii radio Full Metal Jackie. Adler a vorbit despre actualul turneu cu In Flames, Hatebreed și Sylosis, precum și despre așteptarea procesului vocalistului Randy Blythe în Praga. De asemenea, Adler a mai vorbit despre frăția din Lamb of God și despre muzica viitoare a trupei. Iată întregul interviu cu Chris Adler:

Am avut norocul să vă văd în concert la începutul acestui turneu. Mă bucur că sunteți înapoi și că, în sfârșit, faceți un turneu pentru „Resolution”.

Da, e foarte bine, am avut o săptămână de mici concerte avanpremieră în ianuarie și planul era să avem un turneu mai lung în vară, dar lucrurile au derapat un pic; suntem foarte fericiți că suntem din nou pe drum aici și că lucrăm la noul album.

Lanțul de evenimente din ultimele luni a creat cumva o frustrare care va rezulta în mai multă agresivitate pe scenă?

Cred că am ajuns la un punct în care am realizat cât de fragil este ceea ce facem. Nu că am fi luat lucrurile de-a gata înainte, dar apare o oarecare rutină după 16-17 ani de show-uri de acest gen. Să ți se întâmple așa ceva este un șoc și asta ne-a trezit pe toți – în special vorbesc de turneul actual, cu situația nerezolvată și cu Randy care va trebui să meargă la proces cândva anul viitor, se pare cândva între ianuarie și aprilie, așa că nu putem să ne facem nici un fel de planuri după turneul ăsta.

În momentul ăsta privim fiecare seară de concert ca pe prima și ultima ceea ce devine foarte emoționant și apare multă energie pozitivă în spectacol. Înainte, mergeam în turnee și începea să ne albească părul și beam prea mult și toată lumea dormea toată ziua, iar acum toți suntem voioși și râdem și ne distrăm de minune și ne înțelegem foarte bine unii cu ceilalți. Spectacolele au fost foarte bune și pline de energie.

În ce fel a schimbat situația din Praga felul în care interacționați unii cu ceilalți, nu doar ca membri ai unei trupe ci și ca indivizi?

Da, cred că am trecut cu trupa prin niște perioade pe care nu multe alte trupe reușesc să le depășească. Desigur, pornești la drum ca prieteni, apoi lucrurile încep să se schimbe în rău și ajungi la bătăi cu pumnii și oameni care pleacă din trupă, dar cumva am reușit să trecem peste asta, știind că împreună suntem mult mai buni decât individual.

Ne-a luat mult timp, dar cred că am ajuns la concluzia că avem mult respect unii pentru ceilalți și pentru ce facem împreună. Să se întâmple ce s-a întâmplat și să fii în pericol de a pierde un membru al familiei – pentru noi trupa este o familie – deci, să se întâmple așa ceva a fost pur și simplu șocant. Cu toții ne-am mobilizat cât de mult am putut ca să-l susținem pe Randy și să încercăm să facem ceea ce trebuie. E o situație complicată, dar sperăm să se rezolve cu bine.

Randy a declarat că se va întoarce în Cehia să apară în fața curții de judecată, dacă este nevoie. În caz că se va întâmpla asta, care este planul de rezervă pentru Lamb of God cât timp el este în Praga?

În momentul ăsta ni s-a spus că procesul va fi între ianuarie și aprilie, așa că nu putem să ne facem planuri reale, nu putem să mergem în turneu. Ceea ce putem este să facem pregătiri pentru compunerea de material nou și, dacă rezultatul acestui proces va fi cel la care sperăm, să ne putem întoarce în turnee. Cred că planul este să presupunem că totul va fi bine – s-ar putea să nu fie cazul, dar noi sperăm să fie așa – să mai facem două turnee mondiale pentru „Resolution”, astfel că ideea ar fi ca undeva pe la jumătatea lui 2014 să terminăm cu albumul ăsta și apoi să începem să compunem. Dacă reușim să „furăm startul” ar fi extraordinar.

Toată vara ne-am petrecut-o acasă, iar eu am avut norocul să-mi petrec timpul cu soția și fiica, dar știu că Willie [Adler] și Mark [Morton] deja au scris ceva material nou, iar Randy, cât a fost închis, a scris și el câte ceva. Cred că avem deja elementele cu care să începem procesul de creație, doar că nu știu sigur cât de repede vom ajunge să facem asta.

Crezi că va muzica sau versurile voastre vor avea o direcție diferită, influențată de ce s-a întâmplat sau tot ce s-a vorbit pe tema asta?

Cum ai spus mai devreme, există un sentiment permanent de frustrare în legătură cu ce s-a întâmplat și, evident, cel mai important aspect este că cineva și-a pierdut viața și nu avem de gând să trecem cu vederea peste faptul că trebuie să încercăm să facem lucrurile corect – astfel că avem cu siguranță multe gânduri și introspecții despre ceea ce facem și cum facem și ce influență are muzica noastră.

Din ceea ce mi-au spus băieții și ce mi-a explicat Randy despre ce a scris cât a fost închis, cred că muzica va fi un pic mai întunecată. Cred că va merge pe o direcție așteptată de la o trupă ca a noastră ajunsă la momentul ăsta – poate că până acum am lăsat-o mai moale și ne-am culcat pe lauri, dar cred că situația asta ne va împinge și mai mult spre o direcție mai întunecată.

Anterior Godsmack are vacanță în 2013
Înainte Freak Show, un single marca Dirty Shirt

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu