Info camping Rockstadt Extreme Fest 2018

Info camping Rockstadt Extreme Fest 2018

Rockstadt Extreme Fest va dispune și în acest an de două zone de camping extinse, pregătite întocmai conform dorințelor publicului.

Prima zonă de camping va rămâne cea deja cunoscută, poziționată pe terenul de fotbal aflat în imediata apropiere a festivalului, denumit Camping 1 (stadion). A doua zonă de camping este situată la aproximativ 3 km față de zona de festival, într-un spațiu ferit și izolat, denumit Camping 2 (harta este afișată mai jos).

Pentru zona de rulote, caravane, motociclete etc. există varianta accesibilă în Camping 2.

Pentru o deplasare cât mai ușoară, vor exista microbuze ce vor face legătura gratuit între zona de camping 2 și festival.

Ca în fiecare an, campingul va fi dotat cu toate utilitățile necesare și anume: dușuri cu apă caldă, toalete, lavoare, iluminat.

Accesul în zona de camping, se va putea face numai achiziționând un bilet.

Biletul de camping se achită separat de abonamentul pentru festival, de către fiecare persoană, și se poate cumpăra de la CASA de BILETE situată la intrarea în perimetrul de festival, în orice zi din perioada desfășurării evenimentului.

Accesul în zona de camping se va face începand cu ora 12:00 în prima zi de festival, joi, 2 august, urmând să fie eliberat în ultima zi de festival până în ora 12:00 (ziua următoare a ultimei zile de concerte), luni, 6 august.

Casa de bilete se deschide la ora 10:00, iar începând cu această oră vă puteți achiziționa passurile pentru camping, prețul fiind 50 Lei de persoană, pass valabil pentru toate cele 4 zile de campare pe întreaga perioadă de festival.

Începând cu 2 august se poate achiziționa și biletul pentru festival, la prețul unic de 300 Lei.

La fel ca și în precedentele ediții, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

Camparea se va face în limita perimetrului marcat și vă rugăm să lăsați spațiu suficient atât pentru circulație cât și pentru colegii voștri de teren!

Pentru buna desfășurare a activității în zona de camping, organizatorul face următoarele precizări:

  • Pentru a asigura accesul serviciilor de urgență cât și un spațiu cât mai încăpător pentru toți cei ce doresc să folosească spațiul de camping, vă rugăm să așezați cât mai uniform corturile.
  • Sunt suficiente dușuri pentru întregul camping, cu rugămintea să NU aruncați gunoaie sau alte obiecte personale în dușuri, fapt ce ar îngreuna curățarea lor zilnică cât și funcționarea lor. Există coșuri de gunoi amplasate în camping.
  • Vă rugăm să aveți în vedere faptul că exista șanse ca la un moment dat sa nu mai existe locuri disponibile în Camping 1, motiv pentru care apelăm la public pentru o amplasare cât mai uniformă a cortului, oferind astfel spațiu și „vecinilor” de camping.
  • Dușurile și apa caldă: atât timp cât nu se abuzează de apa caldă și nu se pierde foarte mult timp acolo, este de înțeles ca acel boiler (centrală) nu poate să funcționeze la o capacitate de centrală termică de mare capacitate. Întreținerea acestora sau intervenția oamenilor de serviciu se face ori de câte ori este nevoie și în timpul de care dispune fiecare.
  • Nu se pot păstra locuri în camping și nu se fac rezervări.

Vă rugăm să consultați pagina cu reguli festival și camping, de pe site oficial aici: www.rockstadtextremefest.ro
Pentru alte detalii sau informații puteți lua legătura cu organizatorii la adresa de mail: info@rockstadtxtremefest.ro

Anterior Dirty Shirt anunță noi concerte în Europa
Înainte CRONICA ALBUM DISTORTED HARMONY: “A WAY OUT”(19.07.2018)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu