Înainte de showul de la Bucuresti, Johnny Depp – un moment emoționant în timpul ovației de șapte minute de la Cannes

Înainte de showul de la Bucuresti, Johnny Depp – un moment emoționant în timpul ovației de șapte minute de la Cannes

Johnny Depp a fost văzut devenind vizibil emoționat, când noul sau film Jeanne du Barry a fost ovaționat timp de șapte minute la Festivalul de Film de la Cannes care a avut loc în 16 mai. Filmul în limba franceza a fost filmat în 2022 aproximativ în aceeași perioadă cu procesul său cu fosta soție Amber Heard.

Actorul ajunge pe 8 iunie la București la Romexpo cu trupa sa, The Hollywood Vampires, alături de Alice Cooper, Joe Perry și Tommy Henriksen.

Filmul în limba franceza regizat de Maiwenn a fost ales în mod controversat pentru a deschide festivalul in acest an.

Regizorul de la Cannes, Thierry Fremaux, a primit reacții diverse pentru decizia de a deschide festivalul cu filmul lui Depp din cauza acuzațiilor aduse împotriva lui de fosta sa soție, Amber Heard. în procesul foarte mediatizat de anul trecut. În cele din urma, Depp a câștigat procesul după ce un juriu a constatat ca Heard l-a defăimat pe nedrept, declarând că a abuzat-o.

We only know one thing, it’s the justice system and I think he won the legal case„, a spus Fremaux ca raspuns la criticile primite.

Jeanne Du Barry spune povestea amantei regelui Ludovic al XV-lea, Jeanne Vaubernier. Regizorul Maiwenn – care joacă și ea în film – a fost, de asemenea, implicată în controverse după ce a recunoscut că a agresat un jurnalist.

Editorul-șef al revistei Mediapart, Edwy Plenel, a depus o plângere la poliție pe 7 martie, prin care o acuza pe Maiwenn că l-a scuipat în față în timp ce lua masa la un restaurant.

I don’t know Maiwenn, I never met her. I would have been unable to recognise her,„, a declarat Plenel pentru Variety marti, adăugând: „This aggression caused more stupor than anything else„.

Depp nu a mai fost distribuit într-un film major din SUA de la procesul sau din 2018 împotriva The Sun.

Johnny Depp tears up as #Cannes2023 showers him with a seven-minute standing ovation at the premiere of Jeanne du Barry.„, a scris Ramin Setoodeh, co-redactor-șef al Variety, de la evenimentul de pe Riviera Franceză, postând și un videoclip.

Anul acesta aveți ocazia să îl vedeți live pe Johnny Depp, alături de Alice Cooper, Joe Perry și Tommy Henriksen (The Hollywood Vampires) la Romexpo, București în data de 8 iunie 2023. Bilete pentru eveniment se găsesc pe iabilet.ro.

Hollywood Vampires este un supergrup ale cărui baze au fost puse de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry. Scopul formației era de a aduce un tribut tuturor artiștilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formației este preluat de la clubul de băutori „The Hollywood Vampires” ale cărui baze au fost puse de Cooper în anii ’70 și din care făceau parte diferiți artiști precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz. Formația a lansat două albume până acum, albume la care a colaborat cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

În momentul de față, celor trei membri fondatori li se adaugă și Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires a urcat pe scenă alături de artiști precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n’ Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Revenind la Johnny Depp, dacă accesați acest link puteți urmări videoclipul realizat de Ramin Setoodeh de la Variety.

 

Anterior Amalgama va deschide concertul Scorpions de la Romexpo
Înainte Bilete de grup pentru concertul Fun Lovin' Criminals din Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu