Bilete de grup pentru concertul Fun Lovin’ Criminals din Quantic

Bilete de grup pentru concertul Fun Lovin’ Criminals din Quantic

Au mai rămas câteva zile până la concertul Fun Lovin’ Criminals de pe 25 mai 2023 din Club Quantic și încă mai sunt disponibile bilete de grup la prețuri promoționale doar pe iabilet.ro. Pachetul promoțional Wolfpack conține 4 bilete la prețul de 70 lei / bucată. 

Fun Lovin’ Criminals vin din New York și sunt activi din 1993. O formație care abordează un rap rock, dar în care se regăsesc influențe de funk, R&B, jazz și chiar punk.

Cu șase albume de studio lansate și încă șapte compilații, Fun Lovin’ Criminals au cunoscut succesul mainstream la începutul anilor 2000 cu albumul „Loco”, material care a ajuns pe poziția 5 în UK Albums Chart. Acest lucru a fost cumva anunțat și de faptul că discul de debut, „Come Find Yourself” a petrecut doi ani în UK Album Chart.

Deschiderea concertului din Quantic va fi asigurată de trupa COMA.

COMA este una dintre cele mai apreciate formații de rock alternativ din România. Trupa a lansat pe 7 aprilie 2023, tot în club Quantic, cel mai recent album, „Acordul Părinților”.

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Presale – 99 de lei – primele 300
  • La acces – 130 lei
  • Pachetul Wolfpack – 4 bilete la 280 de lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de ticketing al agenției de bilete.

Un eveniment BestMusic Live powered by Rock FM

Anterior Înainte de showul de la Bucuresti, Johnny Depp - un moment emoționant în timpul ovației de șapte minute de la Cannes
Înainte Concert Suffocation pe 10 iulie 2023 în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu