In Mourning vine la Metal Gates Festival 2022

In Mourning vine la Metal Gates Festival 2022

Formația suedeză de progressive melodic death metal In Mourning este al treilea headliner al festivalului Metal Gates 2022.

In Mourning a apărut la începutul anilor 2000 și de-a lungul timpului și-au creat a bază solidă de fani din întreaga lume. După 5 albume de studio și un EP recent, trupa din Vansbro revine cu un nou material discografic, intitulat „The Bleeding Veil” și considerat de membrii acesteia drept cel mai „întunecat” album al lor.

Growl-urile și vocea clean ale lui Tobias Netzell combinate cu riffuri puternice și pasaje melodice asigură un sunet complex care este completat de versuri cu influențe filosofice care se concentrează în jurul poveștilor mitologice și a frământărilor personale.

De-a lungul anilor formația a cântat în cluburi mici, pe scenele marilor festivaluri și chiar pe un vas de croazieră (în cadrul festivalului 70000 Tons Of Metal 2018).

Abonamentele pentru cele 3 zile de festival sunt disponibile online prin iabilet.ro la prețul de 350 lei. Informații despre bilete pe zile vor fi disponibile cu câteva zile înainte de începerea evenimentului, dacă nu s-au epuizat toate abonamentele.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Anterior onenightstand lanseaza albumul Decadent
Înainte Before The Dawn a lansat un nou single, Downhearted

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu