Copertă de Nikos Stavridakis Before The Dawn a lansat un nou single, Downhearted

Before The Dawn a lansat un nou single, Downhearted

Noul single, Downhearted, a fost lansat pe 7 septembrie 2022 și marchează începutul unei noi ere pentru Before The Dawn, cu o nouă componență.

Ultimul album Before The Dawn, intitulat Rise of the Phoenix, a fost lansat în 2012, iar la câteva luni de la lansare Tuomas Saukkonen a anunțat că trupa își va înceta activitatea pentru a se putea concentra pe nou înființata Wolfheart. Trupa s-a reunit în 2021, când a lansat și un single, Final Storm.

Emisiunea „The Voice of Finland” a adus cea mai mare schimbare în line-up-ul trupei, atunci când finalistul Paavo Laapotti a cântat piesa „Deadsong” în timpul etapei Knockout. Tuomas a fost atât de impresionat de interpretarea lui Paavo încât a început imediat o colaborare cu el. După ce au înregistrat și mixat prima piesă, Tuomas și-a dat seama că sună a Before The Dawn, dar o variantă actualizată.

Downhearted este primul single din ceea ce nouă ne place să numim Before The Dawn 4.0 și deja suntem în studio pentru a înregistra un album nou, care este programat să apară la începutul verii 2023.” a declarat formația.

Single-ul este disponibil pe toate platformele de streaming: music.suricatemusic.com/downhearted

Before The Dawn înseamnă:

• Paavo Laapotti – Voce
• Juho Räihä – Chitară
• Pyry Hanski – Bas
• Tuomas Saukkonen – Tobe (Chitară în studio)

Anterior In Mourning vine la Metal Gates Festival 2022
Înainte Galerie foto concert Soen, LizZard și Oceanhoarse în Backstage, München

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu