H8 semneaza cu Universal Music Romania pentru albumul Gri

H8 semneaza cu Universal Music Romania pentru albumul Gri

Bucurestenii de la H8 lanseaza albumul ‘Gri’ pe data de 12 februarie printr-un concert in clubul Fabrica din Bucuresti, avandu-i ca invitati pe Sunet Fin. Noul disc, ce conține 14 melodii inregistrate in Studioul 148 de catre Marius Costache, marchează începutul colaborării cu Universal Music România / U Rock.

Primul single de pe acest album, „Fara emotii”, este disponibil acum in format digital pentru streaming sau download la adresa de mai jos:

https://umusic.lnk.to/H8-FaraEmotii

Formatia a declarat: “Pionieri ai hardcore-ului in Romania, marcam lansarea celui de-al patrulea album din cariera noastra cu o colaborare de care suntem mai mult decat incantati. Pornim la drum alaturi de Universal Music Romania cu un material demn de lasat mostenire urmasilor nostri. Aceasta colaborare ne duce la urmatorul nivel, si reprezinta un pas imens catre viitorul ce se anunta a fi unul la care viseaza orice artist. Colaborarea cu Universal Music Romania reprezinta o confirmare pentru noi, ca facem ce trebuie, fara compromisuri si promitem sa mergem tot mai sus in drumul catre cea mai buna varianta a noastra.”

Link FB event concert lansare: https://www.facebook.com/events/754202798057865/

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-dark-side-nights-3-h8-lansare-oficiala-album-20-years-aniversary-24005/

Contact H8:

https://www.facebook.com/HASOPTROMANIA
https://www.youtube.com/user/h8official

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

CDbook16A

CDbook16A

Anterior Raizing Hell, concert in memoriam Lemmy
Înainte Documentarul Balta Alba iese la rampa pentru publicul larg

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu