Raizing Hell, concert in memoriam Lemmy

Raizing Hell, concert in memoriam Lemmy

Formatia de horror-punk bucuresteana Raizing Hell va sustine un concert alaturi de trupele Digos Goat (hardcore-punk/Italia) si prietenii de la RoadKill Dogs (animal punk/Italia).

Evenimentul are loc pe 6 februarie in Atri – Italia (club A.S.A) si va fi un concert in memoriam Lemmy, cu mult Rock’N’Roll si whiskey….

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi aici:

https://www.facebook.com/events/838225292970602/

In data de 7 februarie trupa va avea o reprezentatie si in clubul Orange Rock Cafe Pub din Pescara, inainte de a se intoarce in Bucuresti.

Raizing Hell, intr-o formula reimprospatata, se pregatesc de lansarea celui de-al doilea disc intitulat “Monsters Prefer Blondes”, album inregistrat sub atenta supraveghere al lui Andy, la Taine Multimedia Studios. Un mic extras de pe acesta putand fi ascultat aici: http://undeadartists.bandcamp.com/track/dead-girls-dont-cry

raizing hell

Anterior Wooldozer - Heavy Matter
Înainte H8 semneaza cu Universal Music Romania pentru albumul Gri

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu