GRIMUS canta la festivalul WAVES VIENNA!

GRIMUS canta la festivalul WAVES VIENNA!

Grimus va canta in acest weekend la festivalul Waves Vienna, ce are loc in perioada 3-6 octombrie, in capitala Austriei. Clujenii sunt prima trupa romaneasca invitata la acest festival, concertul lor urmand sa aiba loc sambata, 5 octombrie, incepand cu ora 22:45.

Waves Vienna este un important festival de tip show-case ce are loc din 2011, fiind o platforma live ce ofera sansa mai multor trupe aflate la inceput de drum pe plan international, sa se afirme. Printre participantii din anii precedenti se numara Jamie Woon, Totally Enormous Extinct Dinosaurs sau When Saints Go Machine. Pe parcursul celor patru zile de festival, in mai multe sali de spectacole sau cluburi din Viena, au loc concomitent concerte ale trupelor din intreaga lumea ce au fost invitate sa ia parte la acest eveniment muzical.

Show-ul pe care Grimus este programata sa il sustina sambata seara va avea loc in clubul Flex, unul dintre cele mai renumite din Viena, aici mai concertand, de-a lungul vremii, artisti precum Arcade Fire, Pendulum sau Pete Doherty.

Pentru fanii de acasa, Grimus mai are o surpriza: trupa a fost confirmata pentru a deschide show-ul pe care britanicii de la Hurts il vor sustine vineri, 11 octombrie, la Romexpo, in Bucuresti.

Si tot in aceasta luna clujenii lanseaza si videoclipul celui de-al doilea single de pe urmatorul lor album, Emergence. HIGH, clip in care rolul principal il detine Laura Cosoi, va avea premiera la mijlocul lunii octombrie.

Anterior B’ESTFEST Summer Camp – a patra nominalizare la UK Festival Awards!
Înainte Program Core from Italy: Ready Set Fall, Forgotten Tears si Till Lungs Collapse (video)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu