B’ESTFEST Summer Camp – a patra nominalizare la UK Festival Awards!

B’ESTFEST Summer Camp – a patra nominalizare la UK Festival Awards!

B’ESTFEST Summer Camp se afla si anul acesta in randul celor mai bune evenimente muzicale de pe continent, fiind nominalizat la categoria Best Medium-Sized Festival, in cadrul UK Festival Awards 2013, cea mai cunoscuta platforma prin care festivalurilor de succes din intreaga lume le sunt recunoscute meritele.

Alaturi de B’ESTFEST Summer Camp, lista nominalizarilor mai include si festivaluri precum: Outlook Festival (Croatia), Balaton Sound (Ungaria), Coke Live Music Festival (Cracovia). Publicul isi poate sustine festivalul preferat prin voturi online, pana pe data de 1 noiembrie, intrand astfel in cursa pentru doua bilete la toate festivalurile care vor fi premiate. Votarea este deschisa pe site-ul oficial al competitiei: http://eu.festivalawards.com/vote, castigatorii urmand sa fie anuntati in cadrul galei oficiale ce va avea loc pe 2 decembrie la celebra sala Roundhouse din Londra.

Editia din acest an B’ESTFEST Summer Camp, a treia la iarba verde, s-a desfasurat in perioada 5-7 iulie in comuna Tunari, din line-up facand parte artisti precum Texas, Nas, Chase and Status, Nneka, Enter Shikari, The Heavy si multi altii. Anul acesta B’ESTFEST Summer Camp a inregistrat un nou record de audienta, 28.000 de spectatori fiind prezenti in B’ESTFEST Park, in cea de-a doua zi de festival.

Happy faces @ B’ESTFEST Summer Camp 2013: http://goo.gl/hoIaTj

Anterior Concert Awakening Sun in club Ageless din Bucuresti pe 6 octombrie
Înainte GRIMUS canta la festivalul WAVES VIENNA!

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu