Ghost face ultimele finisaje pentru următorul album

Ghost face ultimele finisaje pentru următorul album

Trupa de heavy metal suedez, Ghost, s-a dovedit a fi unul din cele mai bizare succese majore ale anului 2012. Ținându-și fețele departe de lumina reflectoarelor, cu un vocalist care arată ca un Papă încarnare a răului și cu membrii trupei purtând robe cu glugi, Ghost a semnat un contract cu Seven Four Ent., casă de discuri care aparține corporației Universal. Fanii vor fi încântați să afle că Ghost sunt deja în proces de finalizare a primului lor album de sub acest contract, album care va fi lansat în 2013.

Într-un comunicat de presă oficial, Ghost au anunțat că acum fac finisajele albumului, deocamdată fără titlu, și care urmează după albumul lor de debut, Opus Eponymous. Primul lor disc a avut o recunoaștere masivă și pe bună dreptate. Pentru cei care nu au mai ascultat Ghost, faceți un bine și dați cu urechea la muzica lor. Deși de o natură simplă, cadența înfiorătoare și nefinisată care se găsește pe Opus Eponymous nu este doar minunată ci și ciudat de originală.

Dacă descrierea de mai sus nu vă convinge, acest citat, dintr-o declarație a unuia dintre membrii trupei s-ar putea să vă facă să vă răzgândiți: „În rock-ul hard este vorba despre cine are cea mai mare p..ă, iar în muzica pop despre cine o are mai mică. Cred că noi suntem în media statistică. Dar pentru a avea o p..ă mare trebuie să o ai în mintea ta”.

Anterior Religia Heavy Metal mai tare decat scientologii, druizii și sataniștii
Înainte The Fading - The Sin Collector

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu