• Expozitie foto caritabila pentru Catalin Ilnitchi #Colectiv
  • Expozitie foto caritabila pentru Catalin Ilnitchi #Colectiv

Expozitie foto caritabila pentru Catalin Ilnitchi #Colectiv

De la fotograf la fotograf, de la om la om – un tablou pentru o viață!

Pentru că fotografia înseamnă emoție, trăiri, VIAȚĂ, ne unim forțele, noi – fotografi profesioniști și amatori – și voi – iubitori de fotografie – pentru ca împreună să dăruim pentru VIAȚĂ – viața unuia dintre noi, Cătălin Ilnițchi, fotograf de concert pasionat și prieten de nădejde, pe care dragostea pentru fotografie și muzică l-a împins în clubul în noaptea tragediei.

CUM?

Noi îi dăruim fotografiile noastre, iar voi LIKE-uiți, SHARE-uiți și CUMPĂRȚI tabloul preferat – o fotografie care va sta mărturie puterii voastre de a schimba în bine viața unui om.

Ce primesti?

Un tablou cu dimensiunile 38 x 48 cm, cu rama alba si protectie geam – Ikea gama Virserum, dimensiunea pozei fiind A4. Puteti alege orice poza de pe pagina, chiar daca aceasta a mai fost comandata.

Cat costa?

Un tablou = 130 lei. Din aceasta suma, se scad costurile de productie (~30 lei), diferenta (100 lei) fiind in totalitate donata catre familia lui Catalin Ilnitchi.

Plata se face in contul: RO58INGB0000999905491037, titular cont: Burlacu Aurelian Catalin (la detalii plata puteti trece codul tabloului comandat).

Cum comand?

Prin mesaj pe Facebook (https://www.facebook.com/CataBurlacu ) sau pe adresa de mail cata.burlacu@yahoo.com.

Cum primesc tabloul?

Tabloul este livrat GRATUIT, prin amabilitatea Cargus, in toata tara.

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/expo.caritabila.colectiv.ic/

Anterior Costin Chioreanu: expozitie in scopuri caritabile la La Scena
Înainte The Boy Who Cried Wolf - The Night After piesa noua

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

Editor review

Rezumat

De la fotograf la fotograf, de la om la om – un tablou pentru o viață! Pentru că fotografia înseamnă emoție, trăiri, VIAȚĂ, ne unim forțele, noi - fotografi profesioniști și amatori - și voi - iubitori de fotografie – pentru ca împreună să dăruim pentru VIAȚĂ - viața unuia dintre noi, Cătălin Ilnițchi, fotograf de concert pasionat și prieten de nădejde, pe care dragostea pentru fotografie și muzică l-a împins în clubul în noaptea tragediei.

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu