Costin Chioreanu: expozitie in scopuri caritabile la La Scena

Costin Chioreanu: expozitie in scopuri caritabile la La Scena

Pe data de 11 decembrie 2015, cu începere de la ora 19:00, va avea loc vernisajul expoziției „Vise pentru Coro”, la galeria Colony Art, de pe Calea Călăraşi nr. 34, vizavi de La Scena. Expoziția va cuprinde 20 de lucrări semnate de artistul român, Costin Alexandru Chioreanu, ce vor fi puse la vânzare, iar toți banii strânşi vor fi donați lui Mihai „Coro” Caravețeanu (Axa Valaha Production & Management), care în urmă cu aproximativ două săptămâni a suferit o hemoragie cerebrală.

El a fost internat la secția de terapie intesivă a spitalului Floreasca şi de curând, transferat la spitalul Municipal unde va trece printr-o operație de embolizare. Recuperarea lui Coro se va întinde pe o perioadă de timp nedeterminată, în care va fi interzisă expunerea acestuia la orice factor de stres.

Lucrările prezentate în cadrul acestei expoziții sunt imprimate pe pânză şi fixate pe cadre de lemn, iar fiecare dintre ele va exista într-un singur exemplar, aşa că, se va aplica metoda „primul venit, primul servit”. Acestea sunt lucrări de grafică ce au fost create pentru trupe precum: Arcturus, Primordial, Morgoth, Grave, Bloodway, Sigh, Enslaved, Perihelion, Lethe, Haar, John Gallow, Feral, Rendezvous Point.

După vernisajul de vineri, singura zi în care mai puteți vizita expoziția şi achiziționa lucrări va fi sâmbătă, pe 12 decembrie, în intervalul orar 14:00 – 19:00.

Despre acest eveniment, Costin a declarat următoarele:
În primul rând doresc să-i mulțumesc prietenului meu, Victor Popa (Digital Advertisting), meşterul care se ocupă de mulți ani de printurile mele pentru expozițiile de-aici sau din alte țări. M-a emoționat teribil gestul său de a acoperi jumătate din cheltuielile de producție pentru această cauză. Este pentru prima dată când imprim lucrări pe acest suport, mult mai costisitor decât cele abordate până acum, aşa că ajutorul său este şi mai important de data asta. De asemenea, doresc să-i mulțumesc enorm şi doamnei Arina Susara, precum şi galeriei Colony Art pentru ajutor. Iar asta nu o spun doar de formalitate, fiindcă galeria nu va lua niciun procent din vânzări, ceea ce înseamnă muncă benevolă şi consum de resurse din partea lor pentru aceeaşi cauză. Tot ceea ce sper este ca cei care îşi doresc să aibă în casă una dintre lucrările preferate din seria respectivă, să vină la expoziție şi astfel, îl vom ajuta împreună pe Coro să treacă peste nenorocirea asta.”<

Facebook event: https://www.facebook.com/events/147467048947449/

vise pentru coro costin chioreanu concert caritabil

Anterior Natem (doom/death) vor sustine un concert pentru Coro
Înainte Expozitie foto caritabila pentru Catalin Ilnitchi #Colectiv

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

Editor review

Rezumat

Pe data de 11 decembrie 2015, cu începere de la ora 19:00, va avea loc vernisajul expoziției caritabile „Vise pentru Coro”, la galeria Colony Art, de pe Calea Călăraşi nr. 34, vizavi de La Scena.

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu