Dirty Shirt lansează un videoclip nou impreună cu Anghel „Caliu” Gheorghe

Dirty Shirt lansează un videoclip nou impreună cu Anghel „Caliu” Gheorghe

Maramureșenii de la Dirty Shirt au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de celebrul violonist Caliu. Într-o versiune adaptată, piesa „Latcho Drom” este inclusă pe albumul „Letchology”, material lansat de către formație în 2019.

Violonistul Anghel „Caliu” Gheorghe se numără printre ultimii și cei mai talentați lăutari din Clejani. Cunoscut atât pentru activitatea alături de Taraf de Haïdouks dar și ca leader în Taraf de Caliu, acesta a fost foarte apreciat chiar de către de Regele Mihai și de către actorul Johnny Depp sau Mike Patton (Faith No More). A jucat în filme precum „Le concert”, de Radu Mihaileanu și a avut foarte multe colaborări cu artiști renumiți.

Mihai Tivadar, leaderul formației Dirty Shirt a precizat:
Experiența de a cânta și a sta de vorba cu domnul Caliu a fost extraordinară. Nu este doar un muzician excepțional, cu un feeling unic, dar și un om deschis, foarte prietenos. Chimia dintre noi a fost prezentă la maxim (probabil se vede și pe înregistrare) și, sincer, sperăm să continuăm această colaborare în viitor.

Editare video: Cristian Bălănean Recorded
Mixare și masterizare: Adrian Uritescu (Lowbass5 Studio)
Filmări: Pixel Battalion
Parteneri: Promusic Events, VRTW Artists, Brainstorm Music Marketing GmbH, Casa Radio Cluj, Meze Audio, Solar Guitars, Murat Diril Cymbals

Anterior Concertele Syn Ze Șase Tri din luna martie se amână
Înainte Artificial Perception lansează primul single

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu