Concertele Syn Ze Șase Tri din luna martie se amână

Concertele Syn Ze Șase Tri din luna martie se amână

Toate concertele pe care Syn Ze Șase Tri urma să le susțină în luna martie sunt amânate. Mai jos este mesajul transmis de formație:

Ținând cont de măsurile impuse de prevenire a contaminării cu COVID 19, am decis împreună cu cluburile unde urma să ținem concertele din luna martie din turneul de primăvară Howling Tour 2020, ca acestea să fie amânate cu specificarea că vom încerca să le reprogramăm de îndată ce condițiile ne vor permite. Sperăm ca situația să se îmbunătățească și să se revină la normal cât mai curând și să putem să ne întâlnim cu voi toți.
De asemeni, cu cei 3 câștigători ai concursului nostru pentru piesa „Înaripat și Împietrit” ne vom vedea pe scenă cu prima ocazie, când vom reprograma turneul.
Felicitările noastre lui Gabor Răzvan din Cluj Napoca, Bercea Vlad-Laurențiu din București, și lui Croitoru Robert din Constanța. Haita este mândră de versiunile făcute de voi!
Noi, trupele Transmuter, Abacus, Treasondome, Creepy Willie și Morbid Tales, dar și cluburile Rockstadt Brașov, Capcana Timișoara, Quantic București, Rock’n Roll Center Zalău și Hardward Pub Cluj-Napoca, vă mulțumim pentru înțelegere și așteptăm să ne revedem.
Furor lupus! Furor Syn Ze Sase Tri!

About author

0 Comments

Nici un comentariu

Puteți fi primul care posteaza comentariu