Despre Romanian Merch Night in Question Mark

Despre Romanian Merch Night in Question Mark

Pe 14 noiembrie, a avut loc in Question Mark evenimentul Romanian Merch Night, organizat de Headfullofnoise,  host-uit de Junk House Noisez si backed up de catre Metalforce.

A fost o seara grozava si ne-am dori sa se organizeze cat mai multe evenimente unde sa ne strangem toti, public si trupe la cate o vorba si o bere rece. Multe tricouri, patch-uri, CD-uri, afise si stickere au fost oferite publicului de trupele care au fost prezente in Question Mark la „targul” de merchandise dedicat formatiilor underground din Romania.

Recunosc ca initial m-am asteptat sa fie mult mai putina lume, si nu mica mi-a fost mirarea cand in jurul orei 21.00, de abia te strecurai sa ajungi in fata barului. Era plin pana la refuz, unii cumparau tricouri si cd-uri, pentru ei sau prietenii lor, altii nu stiau ce model sa aleaga sau de la care trupa sa cumpere sau pur si simplu schimbau pareri cu membrii trupelor. A fost interesant pentru ca a fost unul din putinele momente cand am vazut atatea trupe la un loc, iar majoritatea sunt buni prieteni sau au impartit scena cu multi ani in urma in calitate de colegi. Vorba lui Aliosha (H8):  „Ba, hai sa facem o poza de grup ca cine stie cand ne mai intalnim atatea trupe la un loc.”

M-am plimbat pe la toate standurile, daca as fi avut buget as fi luat de la toti cate ceva. Noul tricou de la First Division arata de-a dreptul demential, ceva mai la stanga Roadkillsoda aveau niste brichete zippo frumos gravate cu logo-ul lor. Am mers putin mai in fata si m-am oprit la Negative Core Project care imparteau tejgheaua cu Diamonds Are Forever, Apa Simbetii si Rock n Ghena, modelele de tricouri le stiti, daca nu ati fost prezenti aseara puteti sa dati comanda, calitatea este garantata. La mare cautare au fost tricourile si cd-urile cu Breathelast, Cap de Craniu si H8, care din cate am observat au vandut destul de multe produse. La fel de mare interes a fost si pentru tricourile aduse de Romanian Thrash Metal Club.  Mergand mai departe am ajuns la Axial Lead care s-au prezentat cu unul dintre cele mai originale imprimeuri, la fel si baietii de la Targ3t, veniti tocmai de la Deva. In concluzie, a fost o seara reusita care ne-a dovedit ca se poate sa fim si uniti.

Speram sa mai participam la astfel de seri, pentru ca multi au plecat cu zambetul pe buze incarcati cu energie pozitiva, iar cativa dintre noi au plecat clatinandu-se zdravan.

Trupele participante: Rock N Ghena, Cap de Craniu, White Walls, Negative Core Project, Abigail, Deadeye Dick, Breathelast, Diamonds Are Forever,  First Division, Roadkill Soda, Coins as Portraits, I Stared Into the Forest, Axial Lead, Till Lungs Collapse, Walk the Abyss si impreuna cu Romanian Trash Metal Club si CASA TATUAJELOR.

merch night

Anterior Cap de craniu, Breathelast: concert lansare "Split it out" in Fabrica pe 7 decembrie
Înainte Defeater - Bastards (videoclip nou)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu