Cap de craniu, Breathelast: concert lansare „Split it out” in Fabrica pe 7 decembrie

Cap de craniu, Breathelast: concert lansare „Split it out” in Fabrica pe 7 decembrie

Cap De Craniu si Breathelast lanseaza un material impreuna, numit „Split It Out!”, pe 7 decembrie. Materialul va fi lansat prin Metalfan Records Division in club Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50, Bucuresti) si cuprinde cele mai noi piese ale celor doua trupe.

Intarea se va face de la ora 20.00 si va fi 20 lei, iar in pretul biletului sunt incluse doua CD-uri: albumul Cap de craniu si Ep-ul de debut Breathelast.

„Split It Out!” va fi disponibil online, dar este posibil sa fie disponibil si fizic, intr-un set limitat de CD-uri, cu fiecare copie lucrata manual si unica in felul ei.

„Uniunea dintre Breathelast si Cap de Craniu vine ca o concluzie a evolutiei comunitatii locale de metal / muzica neadecvata sistemelor cotidiene de valori artistice. Cu increderea ca trebuie sa fim schimbarea pe care ne-o dorim, suntem incantati si nerabdatori sa aducem materialul la bun final si sa il prezentam comunitatii intrebatoare si oarecum nesigure, ca o dovada a trupelor care muncesc pentru atat de putin in ochii unora, dar pentru atat de mult respect si onoare reciproca pentru cei implicati”, spun trupele.

Cap de Craniu este probabil cel mai reprezentativ nume pentru scena deathcore autohtona. Formatia are la activ un EP si un full-length de debut, materiale ce s-au bucurat de reactii extraordinare, atat in Romania, cat si peste granita.

www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial
www.capdecraniu.bandcamp.com

Breathelast este una din cele mai active formatii ale noului val, o forta de neoprit cand vine vorba de concerte si studio. Breathelast au reusit sa sustina un turneu in Romania, dar si prin tarile vecine (Moldova, Ucraina, Bulgaria, Ungaria).

www.facebook.com/Breathelast
www.youtube.com/user/Breathelast

afis fina cdc bl

Anterior Obey The Brave - Full Circle (videoclip nou)
Înainte Despre Romanian Merch Night in Question Mark

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu