• Cronica: Days of Confusion concert acustic @ Voltage
  • Cronica: Days of Confusion concert acustic @ Voltage
  • Cronica: Days of Confusion concert acustic @ Voltage
  • Cronica: Days of Confusion concert acustic @ Voltage

Cronica: Days of Confusion concert acustic @ Voltage

Days of Confusion s-au aflat în formula completă în Voltage Bar pe 22 aprilie, pentru a susține primul lor concert acustic. Mai jos gasiti si cateva poze de la eveniment.

Days Of Confusion inseamna Cosmin Lupu – voce/chitară; Cezar Popescu – voce/chitară; Andrei Zamfir – chitară bas; Mihai Ardelean – clape/chitară; Alecu – chitară/chitară bas; Alex Halmagean – tobe.

Din nefericire, Mihai Ardelean s-a sacrificat pentru trupă și nu a cântat alături de colegii săi, din cauza spațiului restrâns, rămânând alături de colegii lui, dar ca spectator.

Concertul a început cu un cover dupa Hurt (Johnny Cash). Fiind obișnuiți cu heavy metal-ul, piesele lor precum „Grace”, „Bloodstream” , „Eternal Summer” etc. au îmbrăcat pentru noi o nouă haină, cea acustică, încălzindu-ne inimile de la primul acord.

Cei de la Days of Confusion ne-au făcut și o surpriză, aducându-i ca invitați pe Laura Brat, solista trupei Grey Matters, și pe Mira Botocan, solista trupei Alpha Q Metal, care au dat culoare evenimentului, facandu-l foarte intim. Cu siguranta o experienta de repetat!

Cristian TOMA – Metalforce

Anterior Cronica: Concert Parkway Drive, Stick To Your Guns & Darkest Hour Bucuresti
Înainte ARTmania se întoarce în Piața Mare din Sibiu cu Lacuna Coil, You Me At Six, Devin Townsend Project și Riverside

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu