Cristi Gram va susține câteva ateliere de creație la Școala de Rock Câmpulung

Cristi Gram va susține câteva ateliere de creație la Școala de Rock Câmpulung

Cristi Gram, chitaristul formației Phoenix, revine la Câmpulung Muscel în perioada 23-25 februarie 2024 pentru a susține primele ateliere de creație în cadrul proiectului „Școala de Rock Câmpulung”.

Evenimentele sunt organizate de Asociația Rock Culture și vor avea loc după următorul program:

  • Vineri, 23 februarie, de la ora 16:00, la Muzeul Municipal Câmpulung – Secția de Istorie și Artă Plastică (str. Negru Vodă, nr. 119);
  • Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 10:00, la Hangița Pub (str. Negru Vodă, nr. 180);
  • Duminică, 25 februarie, de la ora 10:00, la Muzeul Municipal Câmpulung – Secția de Etnografie și Artă Populară (str. Republicii, nr. 5).

Accesul la atelierele de creație este gratuit, fiind invitați să participe copii și tineri câmpulungeni, dar și alte persoane interesate de muzica rock.

Cele trei sesiuni se vor concentra pe intersecția dintre resursele culturale locale (mituri, legende, foclor) și muzica rock contemporană (care cunoaște, în acest context, sub-genuri precum etno-rock, folk-rock etc.). În acest fel se asigură valorificarea culturii locale și creșterea diversității formelor de expresie muzicală: idee, conținut, linie melodică. „Am fost fascinat întotdeauna de creația populară și, după ce mi-am descoperit pasiunea pentru muzica rock, nu de puține ori am combinat cele două genuri muzicale. Evident, din momentul în care am devenit membru al formației Phoenix acum 20 de ani, acest amestec de rock și folclor mi-a marcat cariera„, spune muzicianul Cristi Gram, care declară că așteaptă cu nerăbdare să lucreze din nou cu tinerii musceleni, cărora le va împărtăși din experiența sa în materie de compoziție.

Anterior Concert hubris. și Tragic în Quantic
Înainte Apocalyptica plays Metallica la Cluj-Napoca și București

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu