Concert hubris. și Tragic în Quantic

Concert hubris. și Tragic în Quantic

Pe 12 martie pornim într-o călătorie emoționantă cu hubris. (🇨🇭) și Tragic (🇷🇴). Elvețienii hubris. bifează și București pe lista orașelor din turneul european 2024.

hubris. este un cvartet instrumental de post-rock din Elveția care va urca pe scena Quantic în data de 12 martie. Cu 4 albume la activ, elvețienii se remarcă prin stilul original, mai rar întâlnit în zilele noastre, care sparge normele obișnuite ale post-rockului prin includerea unor influențe electronice și de progressive metal. Muzica hubris. provoacă emoții publicului prin crearea unui peisaj muzical eterogen care combină ambianța poetică și energia brută.

Trupa Tragic și-a început activitatea în underground-ul autohton odată cu lansarea primlui material discorgrafic, intitulat „Cronos” în anul 2014. Au urmat ani de experimentare muzicală și definire artistică, ce a culminat cu al doilea album full length, „Mirrors” (2019), un album puternic, ce a surprins influențe de doom, sludge, post-metal și o esență puțin tragicomică. Ultimul material, „Salt of the Earth” (2022), reprezintă un elogiu adus Omului, cu bune și cu rele.

Biletele sunt disponibile online pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • 55 lei – acces general – presale – până pe 11.03.2024 inclusiv
  • 70 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 12.03.2023, online și la intrare

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le sunt interzise cumpărarea și consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanților ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.

Organizatorii își rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.

Anterior Cradle of Filth la Cluj-Napoca și București: Program și reguli de acces
Înainte Cristi Gram va susține câteva ateliere de creație la Școala de Rock Câmpulung

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu