Core for Charity Week in Question Mark Pub 16-22 decembrie

Core for Charity Week in Question Mark Pub 16-22 decembrie

Pentru cei mai multi dintre noi sarbatorile de Craciun inseamna cadouri, bucurie si multa distractie plus mahmureli pe masura. Uitam complet ca in jurul nostru exista oameni, dar mai ales copii pentru care un colt de paine inseamna mancarea de zi cu zi.

In acest an,  Metalforce impreuna cu HC/RO, Headfullofnoise si Junk House Noisez  isi unesc fortele pentru o cauza nobila. Incepand cu luni, 16 decembrie si pana duminica, 22 decembrie, in Question Mark va fi o saptamana plina de evenimente caritabile.

Pentru cine strangem acesti bani?

Sotii Dumitru cu cei trei copiii traiesc de ani buni in conditii greu de imaginat. Cei trei copii, Madalin, in varsta de doi ani, Andreea, care acum este clasa a doua si Larisa, aflata in clasa a cincea isi fac lectiile la lumina lumanarii, familia a fost debransata de la curent in urma cu trei ani.

Tatal, care intretinea familia in urma cu ceva timp, a fost diagnosticat cu cancer fiindu-i foarte greu sa mai munceasca pentru a le asigura copiilor un trai decent. Odata cu venirea iernii , mama celor trei copii isi gaseste din ce in ce mai greu sa munceasca cu ziua prin sat, astfel este nevoita sa stea mai mult pe acasa.

Pentru moment anuntam cu mare drag ca in ziua de luni, 16 decembrie vom avea invitate trei trupe extraordinare de hardcore si metalcore, plus un numar de stand up comedy cu Zanul Maseluta aka Micutu (n.r Nedelcu Cosmin, Deko Cafe).

In ordinea numerelor de pe tricou vor urca pe scena Till Lungs Collapse, The Boy Who Cried Wolf si baietii de la Sinscape care revin cu un nou solist dupa o pauza de aproape jumatate de an.

Cum ii puteti ajuta?

Pe tot parcursul saptamanii 16 – 22 decembrie, in Question Mark se vor organiza o serie de evenimente, iar pretul unui bilet va fi de 10 lei, daca considerati ca este prea putin pentru o cauza nobila puteti veni si cu un mic pachet care sa contina absolut ce credeti de cuviinta ca le este de folos: jucarii, haine, incaltaminte sau chiar alimente.

Incepem la ora 21:00

Charity Core

Anterior Eseu METAL cu Victor Manescu(L.O.S.T, Armies of Enlil) #1
Înainte Cap De Craniu, Breathelast: O lansare de split diferita de alte concerte (cronica)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu