Concert Villagers of Ioannina City în Quantic

Concert Villagers of Ioannina City în Quantic

Trupa Villagers of Ioannina City va susține un concert în Quantic Club din București, duminică, 4 decembrie 2022 în cadrul turneului World’s on Fire.

După anularea concertului din 2020, cauzată de restricțiile din timpul pandemiei, trupa Villagers of Ioannina City va concerta în București pe 4 decembrie în Quantic Club. Evenimentul face parte din seria de concerte prezentate sub egida brandului SoundArt de către Cavalleria Events.

Biletele au fost puse în vânzare și se găsesc pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Presale II – 80 de lei (până în ziua concertului)
  • În ziua concertului – 100 Lei

Villagers Of Ioannina City se numără printre cele mai senzaționale trupe din Grecia ce aparțin stilului rock/folk/psychedelic, având un sound special, bogat în influențe muzicale tradiționale din regiunea Epirusului. Trupa Villagers of Ioannina City a fost înființată în 2007, între lacurile și munții spectaculoși din nord-vestul Greciei. Acest cadru geografic, atât de poetic, a avut o prezență abundentă în direcția muzicală a trupei încă de la albumul de debut, „Riza”, lansat în anul 2014, material ce poate fi descris ca un melanj între groove-ul rockului clasic și unicitatea instrumentelor tradiționale grecești. La scurt timp după „Riza” a urmat EP-ul „Zvara/Karakolia” (2014), un material care completează povestea primului album, însă care a oferit trupei timpul necesar pentru a pregăti ceea ce putem numi astăzi unul dintre cele mai bune albume ale genului.

În toamna anului 2019 este lansat în mediul online albumul „Age of Aquarius”, un material complex care a avut o perioadă de producție de aproape 4 ani și care și-a demonstrat potențialul încă de la prima piesă. „Age of Aquarius” este un adevărat festin muzical puternic inspirat din rădăcinile culturii grecești, dar și un experiment nou cu toate versurile scrise și cântate în limba engleză ce deschide orizonturi noi pentru Villagers of Ioannina City.

Anterior Concert Pantera în România, la METALHEAD Meeting 2023
Înainte Galerie foto concert Vița de Vie Simfonic la Sala Palatului

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu