Concert Șuie Paparude, ZOB, E.M.I.L. și Recycle Bin în a cincea zi QFest 2023

Concert Șuie Paparude, ZOB, E.M.I.L. și Recycle Bin în a cincea zi QFest 2023

Când se lasă toamna peste marele București, atunci e și momentul micului minifestival care ține nici mai mult, nici mai puțin de 7 zile: QFest.

QFest este despre muzică, despre prietenie, despre diversitate culturală. 7 zile de concerte variate de la rock, metal, folk, hip hop la electro, 7 zile în care trupe cunoscute și îndrăgite vor urca pe aceeași scenă, scena Quantic. Așadar, pregătiți-vă pentru o săptămână de forță la început de octombrie, între 2 și 8 octombrie.

O zi de neratat este și cea de-a cincea zi de QFest, în care vor fi prezente formații cu o energie greu de egalat, care vor scoate untul din noi: Șuie Paparude, ZOB, E.M.I.L. și Recycle Bin.

Șuie Paparude este una dintre primele trupe românesti de muzică electronică. Sunt recunoscuți ca fiind clasicii muzicii electronice, având un sunet și un stil distinct, comparabil cu foarte puține alte trupe locale. În 2023, Șuie Paparude înseamnă: Michi, Dobrică, Junkyard.

ZOB este formația de punk rock care nu mai are nevoie de nicio prezentare. De 3 decenii daca auzi doar numele pieselor: „Printre Nori”, „Cântec de dragoste”, „Arată-mi” știi sigur că vei avea o seară bună. Versuri care ating subiecte variate, de la dragoste și relații, până la politică, probleme sociale și cântate într-un stil rock alternativ combinat cu punk și metal ne așteaptă vineri, 6 octombrie la Qfest.

Extratereștii Merg Iarna La Ski, dar vin și la Qfest pe 6 octombrie. E.M.I.L. e acea trupă de punk rock cu influențe ska, reggae, dub, pe care o asculți cu drag, dansezi până nu mai poți și cu ai cărei membri te saluți oriunde te întâlnești cu ei, că-s și simpatici.

Recycle Bin, o prezență importantă în undergroundul românesc încă din 2007, se alătură line-up-ului Qfest. Trupa de ska punk promite sa ne dea multă energie, să facă glume și să ne ofere un show senzațional, așa cum ne-au obișnuit la fiecare apariție.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și la intrare la următoarele prețuri:

  • 75 lei – acces general – earlybird, în limita a 100 de bilete
  • 90 lei – acces general – presale, până pe 05.10.2023 inclusiv
  • 100 lei – acces general – doar în ziua evenimentului, 06.10.2023, online și la intrare

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisă în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsa între 16 și 18 ani este permisă în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este cumpărarea și consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanților ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de aceasta condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.

Organizatorii își rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.

Anterior Concert Rezident EX & Kempes și Timpuri Noi în a patra zi QFest 2023
Înainte Concert Sear Bliss, Thy Catafalque, The Committee, WarHymn și SMAÉ în a șasea zi QFest 2023

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu