Concert prog cu Mother of Millions și Allen’s Hand în Quantic Club pe 2 noiembrie

Concert prog cu Mother of Millions și Allen’s Hand în Quantic Club pe 2 noiembrie

Mother of Millions din Grecia concertează în Quantic Club pe 2 noiembrie în cadrul unui turneu care vizitează 7 țări. Alături de formația de progressive metal vor urca pe scenă și cei de la Allen’s Hand, care abordează sonorități alternativ/prog rock.

Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro la oferta de presale:

  • 55 lei – acces general – earlybird în limita a 50 de bilete
  • 65 lei – acces general – presale – până pe 01.11.2023 inclusiv
  • 80 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – online și la intrare

Mother of Millions este o formație prog-metal, compusă din 4 membri, cu sediul în Atena, Grecia, avându-l vocalist pe George Prokopiou de la Poem.

Trupa a lansat 4 albume, Human (Bungalo 2014), Sigma (ViciSolum Productions 2017), Artifacts (ViciSolum Productions 2019), Orbit (ViciSolum Productions 2022), bucurându-se de cele mai pozitive recenzii din partea publicului si a presei muzicale globale. Un nou EP intitulat Orbit a fost lansat recent, in timp ce trupa lucrează la un nou album.

Grupul a susținut spectacole sold-out la Atena, a făcut turnee în Europa și a împărțit scena cu artiști precum Pain of Salvation, Devin Townsend, Leprous șamd.

Sound-ul Mother of Millions este în același timp masiv cât și cinematografic, cu peisaje sonore intense care implică ritmuri elaborate, estetică populară și melodii rock progresiv.

Rockerii alternativi/progresivi Allen’s Hand sunt o trupă greceasca cel puțin diferită formată în 2008 și până în prezent au lansat albumul de debut Linear urmat de un dublu album, French Fries Are The Devil / The Devil’s In The Mayo.

În prezent, o nouă serie de single-uri a fost lansată, inclusiv Thermochemistry, Pina Colada, Poutsatron etc., ce vor ajunge pe urmatorul album al trupei, numit Chicken King.

Pagina Facebook a evenimentului: facebook.com/events/706241118075057

Anterior Aðalbjörn Tryggvason, solistul Sólstafir, anunță lansarea unui parfum
Înainte Angelcrypt se alătură dordeduh și Eternal Fire pe 9 decembrie 2023 în Quantic Club

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu