Angelcrypt se alătură dordeduh și Eternal Fire pe 9 decembrie 2023 în Quantic Club

Angelcrypt se alătură dordeduh și Eternal Fire pe 9 decembrie 2023 în Quantic Club

Angelcrypt se alătură formațiilor dordeduh și Eternal Fire pe 9 decembrie 2023 în Quantic Club, la evenimentul ce marchează lansarea albumului Architect of Decay al grupului bucureștean Eternal Fire.

Angelcrypt este o trupa de Melodic Death Metal, originară din Malta. De la înființarea sa în 1997, trupa a reușit să lanseze nu mai puțin de 9 material discografice. Piesa The Black Hand a fost aleasa ca soundtrack oficial pentru seria Global Overkill a postului de televiziune Banger TV. Trupa a participat la numeroase festivaluri importante în Malta și în întreaga Europă, împărțind scene cu artiști precum Grave, Blaze Bayley, Fleshgod Apocalypse, Memoriam, Destruction sau Pestilence.

Biletele se pot achiziționa prin iabilet.ro, iar mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului.

Albumul Architect of Decay cuprinde nouă piese și a fost înregistrat la studioul Osimetric Music Prod din București. Mixajul și masterizarea au fost realizate de Andrei „Oase” Spătaru. Artwork-ul a fost realizat de către Bogdan Alex de la Aliencharm.art.

Eternal Fire este o formație melodic black metal din București, România, reformată în anul 2013. Primul material discografic – EP-ul Beyond Frozen Streams – a fost lansat în iunie 2015, concertul de debut având loc la data de 14 iulie 2015, în clubul Question Mark din București, alături de formațiile suedeze Of Fire și Wormwood.

Eternal Fire lineup:

  • Voce: Valentin Buzduga
  • Chitară electrică / Chitară acustică: Florin Matei
  • Chitară electrică: Horia Dima
  • Bas: Mihai „Gopo” Cristea
  • Clape: Andreea Turzai
  • Tobe: Emanuel Ravasel
Anterior Concert prog cu Mother of Millions și Allen's Hand în Quantic Club pe 2 noiembrie
Înainte A treia parte a turneului european Poets of the Fall - 20th Anniversary Tour va începe în curând

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu